Andreea Bănică a vrut să-și facă un selfie provocator, dar s-a făcut de râs. Detaliul rușinos (mai ales pentru o femeie) a fost observat de fani:

Andreea Bănică a vrut să-și surprindă fanii cu un selfie obraznic, dar a lăsat să se vadă mai mult decât trebuia din intimitatea ei. Un detaliu rușinos i-a scăpat, și toți și-au mutat privirea, intrigați, de pe desuul ei super sexy.

Andreea Bănică a încins imaginația fanilor de pe Instagram după ce a publicat o poză cu ea în lenjerie intimă, prin care i se vedeau sfârcurile. Artista nu a vrut să editeze instantaneul și l-a publicat foarte încrezătoare că va primi doar aprecieri.

Au urmat sute de comentarii la adresa pozei, unele dintre ele care au luat-o la rost pentru ținuta foarte îndrăzneață.

”Altă frustrată! parcă ți-am mai spus asta mai de mult”, i-a transmis Andreea unei femei care i-a scris ”Stai liniștită, Andreea… se vede că ai 40 de ani”.

Cântăreața a luat foc când cineva i-a făcut reproșuri că nu este un exemplu bun pentru copii.

”Draga mea, tu ai grijă de tine, lasă-mi copiii în pace că au ce învăța de la mine. Îmi pare rău că îți spun, însă frustrările tale nu sunt și ale mele. Le poți ține pentru tine chiar și așa împachetate frumos cu ai făcut-o. Tot frumos îți spun ți eu că dacă nu îți place ce vezi ai alte opțiuni”.

Cu toate astea, detaliul care a șocat cu adevărat în această poză era dezordinea din spatele Andreei. Un haos general se instalase în camera în care s-a pozat, în care s-a văzut un teanc de haine împrăștiate pe pat.

andreea2-2

loading...
loading...