Andreea Bălan a ținut să se afle de la ea. A făcut anunțul tulburător, după 1 an și 3 luni de căsnicie: „M-am simțit foarte prost, tristă…”

Andreea Bălan a mărturisit că atât în perioada sarcinii, cât și imediat după naștere a fost nevoită să treacă prin clipe foarte grele din cauza unei depresii. Artista a recunoscut că doar în spital se mai simțea bine.

Andreea Bălan a ajuns pe mâna specialiștilor din cauza depresiei, iar la scurt timp și-a angajat o bonă care s-o ajute la creșterea copilului.

„S-a întâmplat hormonal să mă simt foarte prost, tristă, apatică, pe toată perioada sarcinii. Nu mi-am luat concert, am luat pauză. După ce am născut, s-a accentuat și mai mult. Mi-am pus în gând în două săptămâni să mă refac. Dacă îmi permit, de ce să nu am o bonă? Majoritatea mamelor care intră în depresie, intră pentru că au stat acasă. Soțul meu a preluat tura de noapte, acea perioadă de oboseală cronică.

Eu am cerut ajutor, despre asta vorbesc. Eu nu am vrut să plec din spital, pentru că acolo m-am simțit bine. Am cerut și medicamente ca să nu mai am dureri. Nu mi-a fost rușine să cer ajutor. Să nu fiu răutăcioasă, dar doar în România se crede că se fac copii ca să aibă grijă de noi la bătrânețe. Eu la bătrânețe o să am o pensie, o situație, copiii nu se fac ca apoi să te folosești de ei”, a spus Andreea Bălan, la „Acces Direct”.

loading...
loading...