Anca Surdu, înlocuită cu EA la Exatlon România? Asta e mutarea incredibilă care îi lasă cu gura căscată pe toți! E cea mai bună decizie

Arena competiției Exatlon de miercuri a avut un deznodământ la care nu mulți s-ar fi așteptat. Chiar dacă toată lumea credea că Oltin Hurezeanu va fi cel care va părăsi competiția, lucrurile nu au stat deloc așa, deoarece concurentul care a fost votat cel mai puțin de către fani a fost Diana Bulimar.

Didi, cu ochii în lacrimi, și-a luat la revedere de la colegi, fiind absolut pentru toată lumea că nici nu-i trecea prin cap că va pleca din Dominicană chiar atât de repede. Totuși, se pare că fanii emisiunii au venit cu o idee neașteptată de a o păstra pe Didi în concurs.

O postare în care telespectatorii erau întrebați dacă ar fi ok ca Diana Bulimar să rămână în show în locul Ancăi Surdu, concurenta care a părăsit competiția datorită problemelor medicale, a strâns sute de reacții și comentarii pozitive. „Ar fi cea mai bună decizie”, „O propunere execelentă”, „Ce frumos ar fi” sau „Da, vrem ca Didi să rămână”, sunt câteva dintre comentariile fanilor la aceasta propunere inedită.

Tu crezi că ar putea fi o soluție bună?

didi

„Este un reality show, mă bucur că s-a întâmplat asta, nu mă bucur că s-a întâmplat cu mine. S-a văzut faptul că nu se știe niciodată, asta este. Se pare că traseele mele nu au fost la fel de bune ca ale lui Oltin, asta înțeleg din voturilor oamenilor. Am simțit de dimineață asta. Sunt bucuroasă că merg acasă și baftă colegilor”, a spus fosta gimnastă după eliminare.

Eliminarea Dianei Bulimar este cu totul și cu totul neașteptată. „Vreau să le mulțumesc colegilor, care au vorbit foarte frumos de toți trei și în rest nu am ce să mai spun. Eu am ieșit din gimnastică acum jumătate de an, iar când am auzit de această emisiune mi s-a spus că e o emisiune sportiva și asta mi-a captat atenția. Ce mi-a venit în minte a fost emoția de la start, când ești lângă adversar și ai acele emoții. Nici oamenii de acasă nu și le pot imagina, de aceea mă bucur enorm că se uită atât de mulți oameni, mai ales copii, le doresc să continue și, de ce nu, să fie aici în următorii ani”, a mai declarat Diana Bulimar în emisiunea Exatlon din 28 martie, potrivit cancan.ro.

CITEȘTE ȘI:

Au ras-o pe Alina! Ce au zis despre ea depășește orice limită: „Miss Exatlon vine cu…” Ce a făcut războinica de i-a supărat atât de tare e uluitor. Știai asta despre ea?!

Fanii concursului Exatlon parcă au luat foc. În grupurile de pe siteurile de socializare, fiecare își susține favoritul, dar îi și blamează pe războinici. Acesta este și cazul Alinei, care nu a scăpat nici ea de analiza minuțioasă a fanilor! Alina, din echipa Războinicilor, a fost taxată extrem de dur de către fanii emisiunii. Aceștia sunt foarte nemulțumiți de felul în care se prezintă ea la fiecare probă. Ești de acord cu ei?

Iată ce au scris despre războinică: „Miss Exatlon, cum vine asa imbracata la probe”, „Toate fetele vin imbracate, numai ea vine in costum de baie. Se prea expune”, „Nu imi place de ea. Inteleg ca a facut culturism si ca are un corp frumos, dar nici sa vina mereu in costum de baie. Uitati-va la celelalte fete cum sunt imbracate”, au scris fanii pe grupurile destinate concursului Exatlon.

 

loading...
loading...