Anca Serea, mamă a șasea oară? Vedeta a dat acum răspunsul la care nimeni nu se aștepta! A dat totul din casă, ce plan și-a făcut cu Adi Sînă

Anca Serea și Adi Sînă au vorbit în premieră despre posibilitatea lărgirii familiei lor, iar mămica celor cinci copii frumoși a făcut declarații surprinzătoare despre cel de-al șaselea copil.

Odată cu ziua de Moș Nicolae, Anca Serea a mărturisit că vrea încă un copil. Dimineața de Moș Nicolae a fost una dintre cele mai frumoase pentru familia ei, iar Moșul le-a adus copiilor săi cadouri spciale.

Iată ce a declarat Anca Serea în cadrul unui interviu televizat:

„Copiii au primit ce şi-au dorit, plastilină, cărţi, hăinuţe, jucării, ceva dulciuri. Nuieluşă nu au primit. (…) Eu am primit o floare foarte frumoasă şi o mască de faţă şi produse cosmetice şi ciocolată. Adi a primit o pereche de papuci foarte frumoşi din catifea şi un halat de mătase, îşi dorea de mult timp asta”.

Anca Serea a vorbit și despre faptul că un al șaselea copil este în plan:

„E posibil şi un al şaselea copil, dar nu acum. Nu sunt însărcinată, dar este în proiect. Suntem tineri şi avem energie. Vreau să fiu Albă ca Zăpada cu cei şapte pitici”.

Într-o emisiune TV din octombrie 2016, Anca Serea făcea aceleași afirmații, oare să fie 2018 anul norocos? Iată ce mărturisea despre cel de-al șaselea copil și despre familia sa, pe atunci:

,,Ne pregătim pentru al şaselea copil. (…) Secretul familiei: dragostea necondiţionată, iubire, sprijin şi familia. Nu cred că e vreun secret. (…) Cu bună organizare, cu puţine ore de somn şi cu trezire devreme. Mama mea ne ajută foarte mult, ea e eroina adevărata eroină (…) O parte dintre copii îi duc eu la şcoală. Sara face echitaţie, înot (…) Noah face de o jumătate de an pian, iar David va avea un an dificil. Dacă-ţi doreşti ceva cu adevărat, bineînţeles, cu puţin efort. Mănânc multe fructe şi legume, evit să mănânc produse prelucrate, mănânc mâncare gătită de mama mea. Vom pleca acum pe 8 – vom aniversa un an de la căsătorie şi ne vom reînnoi jurămintele împreună cu naşii noştri, undeva la Viena.”

Surse: viva.ro, cancan.ro

CITEȘTE ȘI: 

Se schimbă buletinele, e valabil pentru toată lumea! Românii trebuie să meargă la poliție pentru schimbare. Când se va întâmpla și la ce vor folosi

Propunerea de introducere a unui nou tip de carte de identitate a vost votată miercuri în Senat, iar acum va intra în dezbatere în Camera Deputaților. Proiectul presupune faptul că românii vor putea avea buletine electronice începând cu vârsta de 14 ani.

Se dorește această schimbare fiindcă acest tip nou de buletin vine la pachet cu multe alte facilități: le vom putea folosi pentru serviciile electronice, dar vor putea ține și locul carturilor de sănătate. Însă nimeni nu va fi obligat să facă această schimbare, dacă nu o dorește.

În prezent acest proiect de lege se află în dezbatere și vot în Camera Deputaților, forul decizional, însă aplicarea lui depinde și de aprobarea prin decret de către șeful statului și de publicarea în Monitorul Oficial.

Proiectul de lege mai prevede și că vor putea fi eliberate cărţi de identitate cu valabilitate de doi ani pentru persoanele cu vârsta cuprinsă între 0 şi 14 ani, cu valabilitate de patru ani pentru persoanele cu vârsta cuprinsă între 14 şi 18 ani şi cu valabilitate de 10 ani, după împlinirea vârstei de 18 ani.

Personalizarea documentelor se va realizeaza în Centrul Naţional Unic de Personalizare a Paşapoartelor Electronice din subordinea Ministerului Afacerilor Interne, potrivit romaniatv.net.

Cei care au inițiat acest proiect afirmă că titularul unui astfel de document electronic va putea fi folosit pentru o gamă largă de servicii: bancare, fiscale, sociale, financiare, educaţionale, ceea ce va conduce la simplificarea interacţiunii cu autorităţile publice, prin creşterea calităţii şi accesibilităţii serviciilor publice.

Sursa: romaniatv.net

 

loading...
loading...