Anca de la Strehaia a slăbit enorm, nu mai are pic de grăsime! Uite cum și-a făcut apariția ,,diva” de la Strehaia la o plimbare cu fiul ei după ce a fost uitată de Leo. Au întors toate privirile!

După ce Leo de la Strehaia și-a refăcut viața cu Dana Criminala, Anca încearcă și ea să meargă mai departe.

Recent Anca a postat pe contul personal de Facebook o imagine în care apare lângă fiul ei, Alin. ,,Diva” poartă o ținută specifică etniei sale, o fustă lungă și un batic, totuși, s-a asortat elegant cu un sacou și o bluză de firmă, pe lângă asta a mai adăugat și o poșetă de mari dimensiuni, însă este de remarcat faptul că a slăbit foarte mult și arată mai bine ca oricând.

Iată-i pe cei doi:

anca

Fosta soție a lui Leo de la Strehaia pare să-și fi reveni complet după despărțirea de Leo de la Strehaia. După ce a șocat pe toată lumea după ce și-a pus silicoane și și-a mărit buzele, apoi și-a schimbat aspectul și și-a dat jos hainele tradiționale țigănești, acum Anca lovește din nou. Unii spun că face toate aceste lucruri pentru a-i atrage atenția lui Leo.

Dar se pare că eforturile ei au fost zadarnice fiindcă Leo pare să se fi întors în brațele Danei Criminala, dar Anca a mers mai departe cu fruntea sus și s-a transformat atât de mult, în sens pozitiv, încât pare de nerecunoscut.

În ultimele zile, Anca a postat pe contul ei de Facebook, după despărțirea de Leo, o fotografie în care apare cu un alt bărbat, la un botez. Cel care a făcut publică imaginea este tânărul din poză.

Cei doi par zâmbitori, relaxați și apropiați. Același lucru a fost observat și de amicii celor doi care au comentat în număr mare la imaginea cu pricina.

Dintre comentariile primite, dăm doar câteva exemple: ,,Vă stă bine împreună”, ,,Felicitari, îți stă mai bine cu el decât cu Leo”, ,,Te-ai măritat?”.

Iată imaginea: 

anca-de-la-strehaia

CITEȘTE ȘI:

Și-a mințit familia că are cancer timp de patru ani, toți au crezut-o și i-au fost alături mereu! Motivul pentru care a făcut asta e înfiorător, ce s-a întâmplat la sfârșit e tragic!

Clare Bain are 36 de ani, trei copii și este din Bolton, iar cazul ei a uimit o lume întreagă, femeia și-a mințit familia că mai are doar câteva luni viață. Și-a dus rudele la ședințe de chimioterapie false, cerea bani pentru tratamentul care, spunea ea, îi va face părul să nu mai cadă.

În prezent ea este vinovată de furt și fraudă, mai ales că și-a ales un moment extrem de dureros pentru a minți familia, socrul ei încă jelea moartea timpurie a soției sale, care se stinsese tot din cauza cancerului.

Soția care și-a păcălit întreaga familie că va muri de cancer a scos de la rude un total de 50.000 de lire sterline într-o perioadă de patru ani de zile, iar acum ea va sta doi ani în pușcărie pentru fapta sa.

Clare își ducea rudele la ședințe false de chimioterapie pentru ca acestea să îi dea bani pe care de obicei îi cheltuia luându-și haine sau plătind împrumuturi, ea intra singură în spital, iar pe cei care o conduceau acolo cu mașina îi lăsa să o aștepte la o cafenea din apropiere. Însă cea mai mare parte a banilor i-a furat de la socrul ei, de a cărui încredere a profitat cel mai mult, acesta o considera o adevărată fiică adoptivă.

Socrul a declarat: ,,M-am purtat cu Clare de parcă ar fi fost fiica mea și i-am dat tot ce aveam. Am avut încredere în ea, a fost lângă mine când mi-a murit soția.”

loading...
loading...