Anamaria Prodan s-a îmbrăcat sobru la biserică, însă la petrecerea finului ei, băiețelul lui Enache, a avut o ținută incendiară! Uite cum a apărut sexy-impresara, unii au zis că e prea mult! Ți se pare normal? FOTO

Gabriel Enache şi soţia sa, Lena, au avut ieri o zi foarte specială, pe care au petrecut-o cu familia și prietenii. Cei doi și-au botezat băiețulul. Evenimentul a avut loc în Dudești, la Biserica „Sfânta Treime”. Nașii lui Edan Gabriel au fost Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan.

După slujba de la biserică, Unde Anamaria Prodan a purtat o rochie sobră, a urmat o petrecere într-un restaurant de lux. Aici soția lui Reghe s-a putut afișa în genul de vestimentație cu care ne-a obișnuit. A purtat o rochie de culoare roșu aprins cu care a luat ochii tuturor.

Gabriel Enache a devenit din nou tătic pe data de 26 septembrie 2017, alături de Lena, femeia pentru care a părăsit-o pe Mădălina, prima sa soție. În decembrie, Gabi şi Lena s-au căsătorit civil.

Iată mai multe imagini de la botez:

p1

p2

p3

p4

p6

p7

p5

CITEȘTE ȘI:

Fata s-a înscris la concursul de frumusețe, voia să fie Miss, dar în finală a spus juriului ceva pentru care o țară întreagă a urât-o! Cine era ea de fapt i-a șocat pe toți: „Și-a dat peruca jos și și-a…”

Nimeni nu se aștepta la așa ceva, nici cei care au votat, nici membri juriului!

Totul s-a petrecut în Kazakhstan: se pare că un finalist al unui concurs de frumusețe pentru femei a recunoscut că „ea” este de fapt un „el”, șocând o țară întreagă. Potrivit propriilor mărturisiri, Arina Alieva este de fapt Ilay și are 22 de ani și doar pozează ca femeie. „Arina” a depășit în frumusețe, potrivit juriului, peste 4.000 de alte fete, și a ajuns în finală!

Ilay a declarat de ce a făcut așa ceva: „Eu și prietenii mei ne certam în legătură cu frumusețea, și eu am decis atunci să mă înscriu la un concurs de frumusețe. Mereu am fost frumos în mod natural. Poți vedea des că multe femei tinere arată toate la fel, au același machiaj, același stil – ele cred că dacă urmăresc și respectă tendințele, sunt frumoase. Eu nu cred asta.” Credem că și-a demonstrat punctul de vedere cu vârf și îndesat!

În cele din urmă Ilay a spus organizatorilor concursului că au fost păcăliți, iar oamenii din toată țara care au votat pe internet au fost pur și simplu șocați. După marea confesiune, organizatorii l-au scos din concurs și l-au înlocuit cu o fată. Transformarea lui Ilay a fost atât de convingătoare încât nimeni nu a observat că e băiat până când el însuși a recunoscut că a mers prea departe.

Vedeți asemănarea?

i2

i1

i3

loading...
loading...