Anamaria Prodan, pe teren! Avem primele informații! Ce se va întâmpla în primul episod din Gospodar fără pereche! Chiar asta face acum!

Prima ediție a emisiunii Gospodari fără pereche va fi difuzată pe data de 24 mai, de la ora 21:30, iar acest prim episod le va face cunoștință telespectatorilor cu noua recoltă de gospodari vrednici. Astfel, după ce vor urmări prima ediție și vor vedea gospodarii, fetele își vor putea alege preferatul și se vor putea înscrie pentru a-i cunoaște.

Anamaria Reghecampf a reușit deja să culeagă informații importante despre gospodari și le pregătește telespectatorilor o ediție cu mari surprize! Personalitățile vor fi diferite și complexe, peisajele de poveste și gospodăriile fel de fel.

Gospodarii din acest sezon sunt foarte diferiți: glumeți, calmi, onești, determinați, muncitori, haiduci, genii în informatică și inginerie silvică, iubitori de călătorii și sport, oameni cu valori de viață tradiționale, însă cu toții sunt pasionați de ceea ce fac. Mediul în care trăiesc, faptul că sunt conectați la natură le oferă o libertate și o viziune unică asupra vieții. Singura lor apăsare este faptul că nu au pe cineva alături cu care să împartă bucuriile vieții și cu care să construiască familia mult dorită, potrivit libertatea.ro.

Potrivit aceleiași surse, Anamaria Prodan nu a fost convinsă să accepte această provocare cu o sumă uriașă de bani, ci printr-un angajament pe termen lung. Se parte că acesteia i-au fost garantate în contract două sezoane ale show-ului și pentru fiecare sezon a primit aproximativ 30.000 de euro. Însă munca este departe de a fi una copleșitoare. Aceasta va filma 20 de zile, va participa la câteva ședințe foto și ca invitată în emisiunile postului.

CITEȘTE ȘI:

Gheorghe Turda și-a găsit perechea la 70! E cu 23 de ani mai tânără și arată ca un fotomodel fierbinte! Deja a dus-o în casa părintească şi a prezentat-o familiei!

La vârsta de 70 de ani, Gheorghe Turda trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de o fată mai tânără cu 23 de ani decât el. E vorba despre interpreta de muzică populară Nicoleta Voicu (47 ani), care îl însoţeşte peste tot, semn că se înţeleg foarte bine şi că tânăra a trecut ”probele” şi a devenit iubita oficială a cântăreţului de muzică populară.

Se pare că interpretul ar fi curtat-o luni de zile, iar acum este fericit. Din 2008, de la moartea soţiei sale, Elisabeta, care a luptat 20 de ani cu leucemia, interpretul a încercat mai multe relaţii, dar au eşuat. Acum, noua sa relaţie, cea cu Nicoleta Voicu, merge foarte bine. Cei doi artişti sunt împreună peste tot şi nu-şi mai ascund sentimentele, potrivit click.ro.

Foarte recent, artistul a fost invitat la un eveniment în zona sa natală, în Maramureș, și a profitat de ocazie pentru a-și duce iubita timp de o săptămână în casa părintească de la Săpânța, pentru a o prezenta familiei! Cei doi au locuit chiar în casă, acolo unde a mai rămas doar sora artistului.

Impresionată de căldura pe care a simţit-o din partea familiei artistului, Nicoleta a scris o poezie pe care a postat-o pe Facebook: „Bat clopotele în Săpânţa/ Miroase a viaţă pe pământ. Aici s-o semănat sămânţa Omului cu care sunt. În rugăciuni mi-am pus dorinţa/ să fie bine pentru noi. Şi pentru iubirea noastră/Vom trece prin furtuni şi ploi”, a scris ea pe reţeaua de socializare.

Cei doi au aprins lumânări şi s-au rugat la mormântul mamei lui Turda din celebrul Cimitir Vesel din Săpânţa, şi la cel al fratelui artistului: „Mă impresionează felul lui de-a fi, dincolo de ceea ce vede publicul pe scenă, este sensibil şi generos. Mă bucur că viaţa mi-a dat această şansă de a întâlni un om ca el. Când am aprins lumânări, mi-a spus: «Hai să ne rugăm pentru noi: eu aprind pentru tine, tu aprinde pentru mine!» Nu am cuvinte să-l pot descrie, aşa cum nu oricui îi este dat să îl cunoască şi-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru secunda în care am acceptat prima invitaţie în oraş”, a mărturisit Nicoleta pentru click.ro.

m1

loading...
loading...