Anamaria PRODAN NU va uita NICIODATĂ ziua asta. Mulți bănuiau că au PROBLEME în cuplu, acum e CLAR. E incredbil ce a găsit aseară în fața casei!

Anamaria Prodan a fost, probabil, cea mai răsfățată româncă de Ziua Îndrăgostiților. Motivul e incredibil: soțul ei, Laurențiu Reghecampf, a dorit să marcheze această sărbătoare cum se cuvine, pentru el asta înseamnă să o marcheze printr-un gest la fel de grandios precum iubirea pe care i-o poartă soției și familiei. 

Reghe nu s-a prezentat seara acasă cu flori, bijuterii sau diamante, ci un diamant pe patru roți: un Mercedes S Klase, negru, de 200.000 de euro, o mașină pe care Anamaria și-o dorea de mult. Colecția ei de mașini se poate considera acum completă, vedeta mai deține un Rolls, dar și un Porche.

Deși în ultima vreme au tot apărut speculații conform cărora cuplul Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar avea probleme, lucrurile par să fie neschimbate. Dovadă, Reghe a păstrat tradiția și, la fel ca în anii trecuți, a hrănit pasiunea nevestei pentru bolizi valoroși. Anul trecut, antrenorul a investit alți 200.000 de euro în fericirea soției dăruindu-i un Porsche, acum doi a cheltuit peste 300.000 pe un Rolls, iar în 2014, a dat 210.000 de euro pe un Mercedes SLR, care, între timp, a fost schimbat, conform b1.ro.

Iată cum arată mașina:

masina

Sursa: b1.ro

loading...
loading...