Ana Roman, despre relatia cu Victor Slav: “E frumos, la locul lui”. Dupa despartitea prezentatorului de Bianca Dragusanu, fosta lui Catalin Cazacu a recunoscut tot:

Ana Roman a vorbit pentru prima data despre mesajele schimbate cu Victor Slav, dupa participarea in emisiunea WOWbiz.

Fosta iubita a lui Cazacu sustine ca nu este nimic intre ea si Victor, insa il considera un barbat frumos, la locul lui.

„Daca am primit sau nu mesaje de la el, este fix treaba mea…Nu cred ca as mai pune pe tava ceva din viata mea sentimentala. A fost un mesaj, nimic rau…Se vede ca este un tip ok si la locul lui, este si un tip frumos Victor, dar nu m-am gandit niciodata la el in alt mod…Il stiu ca fiind sotul Biancai si atat!

Muncesc foarte mult, mi-am ocupat timpul cu sedinte foto, cu cariera mea in modelling, am trecut repede peste despartire. Fac pijamale pentru femei si le voi lansa in curand. Fac foarte multe lucruri, pe viitor am foarte multe proiecte, voi fi imaginea unei clinici de infrumusetare, a unui brand de diamante…” a marturisit fosta lui Cazacu.

„Am mai vorbit cu fostul iubit, am stat foarte mult timp impreuna, nu avem cum sa nu vorbim…a trecut supararea, l-am iertat. Nu suntem in negocieri cu privire la o impacare, dar niciodata sa nu spui niciodata” a spus Ana Roman, cu privire la Cazacu.

loading...
loading...