Amanta Ramona aruncă bomba în showbiz: “Culiţă Nu a iubit-o niciodată pe Carmen”. Năucitor ce iese la iveală. Toată lumea credea că sunt fericiţi, dar ce se întâmpla, de fapt în relaţia lor:

Ramona, presupusa amantă a lui Culiță Sterp care a băgat râcă între el și Carmen de la Sălciua, a vorbit pentru prima oară la TV, în mijlocul scandalului generat de marea despărțire.

„Îl știu de anul trecut, din mai. El m-a văzut în localul în care am cântat, s-a interesat pe Facebook și a început să-mi scrie. El încă nu era căsătorit. Eu i-am mărturisit lui Carmen adevărul. M-am dus la ea, aveam foarte multe dovezi, doar le-am șters. Ea a făcut o grămadă de poze. I-am spus că am vrut să-i arăt ce fel de om e. Susține că a fost bătut, nu știu cum, oricum minte. Adică, înainte de scandal, îi spui patronului să nu intre Ramona în club. Am fost acum două săptămâni într-un club din Timișoara unde au cântat ei. A venit Culiță și i-a spus bodyguard-ului că nu am ce căuta aici. A spus că dacă nu plec eu, pleacă el și nu mai cântă. Eu am pus punct pentru că m-am săturat de el și de ce făcea”, a spus Ramona, presupusa amantă a lui Culiță Sterp, la „Acces Direct”.

Ramona a intrat apoi în direct, unde a continuat să lanseze dezvăluiri bombă din intimitatea celor doi. Bruneta susține că iubire dintre Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua nu a existat niciodată și că relația a fost construită pe interes.

„Am avut o aventură mai de lungă durată. A ținut până în septembrie, după care nu ne-am mai văzut, ultima oară ne-am văzut la club la Reșița, înainte de scandal. (…) Eu știam că o se ajungă la (n.r. despărțire) pentru că nu a iubit-o (n.r. pe Carmen) niciodată. Știu cum era cu mine. Despre el nu se știa nimic, decât că se ocupă cu oi și brânză. (…) Da, mereu (n.r. o bârfea pe Carmen cu mine). Îmi spunea că nu se mai simte bine cu ea și îmi spunea că se simte ok în relația asta momentan și o să vadă ce face mai încolo. Este un mincinos, a vorbit foarte urât la adresa mea. El a susținut că nu poate fi cu o femeie ca mine. (…) La un an jumate de la nuntă, noi am mai avut încă un act sexual împreună”, a explicat Ramona, în direct.

Și mai năucitor, Ramona susține că ea, amantă fiind, a fost la rândul ei înșelată de „craiul” Culiță Sterp. După ce ar fi întreținut relații intime chiar cu o prietenă de-a ei, a pus piciorul în prag și i-a dezvăluit lui Carmen de la Sălciua tot adevărul.

Culiță Sterp a intrat în direct, prin convorbire telefonică, și a infirmat totul, lansând cuvinte grele către Ramona.

„Eu am o întrebare. A zis că are dovezi, de ce le-a șters? Nu este nimic adevărat din ce spune această domnișoară, dacă-i pot spune domnișoară. Uitați-vă la ea. (…) Nici măcar o dată (n.r. n-am avut relații intime cu Ramona). (…) Bodyguard-ul a dat-o afară pentru că eu l-am pus să o dea afară. Interesul ei… Asta e meseria ei, asta face. Ea nu se ocupă cu nimic, din ce face ea bani? A vrut să mă șantajeze pe mine și a inventat niște c*caturi”, a spus Culiță Sterp, în direct.

„Mă simt ofensat, pentru că a zis că eu am pus-o pe Ramona să șantajeze. Ce -sa întâmplat acolo este foarte scurt: tot ceea ce zice Ramona este adevărat. Eu sunt un om cu doi copii, pe mine nu mă poate cumpăra nimeni. Culiță mi-a confirmat mie că a cunoscut o fată din Reșița. În ziua incidentului, mi-a cerut mie personal că dacă Ramona intră în club, el nu mai cântă. La primul eveniment, i-am trimis banii înainte cu o lună. La al doilea, tot așa am vrut, dar el a zis că nu. Ce interes aș fi avut să-l șantajez?” a fost apărarea patronului restaurantului.

loading...
loading...