„Am rămas însărcinată de 3-4 ori!” Puțini au știut povestea tristă a Oanei. Motivul pentru care acum vrea mamă surogat e înfiorător

După ce s-a tot vorbit în presa mondenă despre o posibilă sarcină a Oanei Zăvoranu, dar mai ales după căsătoria Oanei, vedeta pare să fi luat una dintre cele mai importante decizii din viața sa: a decis să fie mamă, dar nu vrea să nască ea copilul, ci dorește să apeleze la o mamă purtătoare.

Despre toate acestea a vorbit Oana în cadrul unei emisiuni televizate, aici a povestit despre planurile pe care și le-a făcut cu soțul ei. Oana Zăvoranu a decis că își dorește un moștenitor, dar nu vrea să îl nască ea, ci dorește să apeleze la o mamă purtătoare. Mai mult, Dan Capatos s-a oferit chiar să-i organizeze un casting prin care Oana să poată alege femeia potrivită pentru a-i aduce pe lume copilul! Printre altele, Oana a mai povestit și că ea a fost un copil nedorit, că mama ei nu a iubit-o niciodată și că probabil de aceea nu simte acel instinct matern al tuturor femeilor.

„Las magia să fie la altele. Eu am văzut niște persoane care au rămas însărcinate și m-am speriat. Să nu fiu înțeleasă greșit. Mi-e frică. Voi mă vedeți pe mine gravidă? Am rămas însărcinată de 3-4 ori în viață. Eu vreau băiat. O calc în picioare pe viitoarea soție a fiului meu dacă stă cu el pentru bani. Femeile astea, mame purtătoare, fac pentru bani și nu cred că ar trebui să se atașeze de copii. Poate sunt femei care au făcut un business din treaba asta. Vrea să fac lucrul asta peste 2-3 ani ca să mai copilăresc”, a spus Oana Zăvoranu.

Avocatul Ionașcu a avut o opinie diferită, luând în considerare sentimentele copilului, iată ce a precizat el: ,,Copilul care se naște dintr-o mamă surogat va nutri sentimente pentru aceasta. Sentimentele copilului pentru mama surogat sunt involuntare. În clipa în care copilul este îndepărtat de mama surogat, atunci își pierde sentimentele materne. Ce s-ar întâmpla dacă toți am apela la mame surogat? Oana Zăvoranu poate purta o sarcină, dar este alegerea ei. Un copil cu două mame nu poate exista”.

Sursa: spynews.ro

CITEȘTE ȘI:

Șoc pentru Oana Zăvoranu, a murit! A dat vestea dureroasă și a mărturisit totul! Motivul pentru care a ținut totul ascuns e incredibil

Oana Zăvoranu, o persoană publică pe care nu ne-o imaginăm dând vreun semn de slăbiciune în emisiunile televizate, a mărturisit de curând că a ținut secret până acum un lucru extrem de dureros pentru ea.

,,Soacra mea a murit de curand. Avea doar 47 de ani. In memoria ei am facut clinica. Era o femeie minunata si am suferit mult”, a spus Oana Zavoranu, într-o emisiune tv. Vedeta a mai mărturisit și că până acum nu a vrut să vorbească public despre acest lucru întrucât a fost foarte dureros pentru ea să o piardă: „Unul din motivele pentru care am deschis clinica medicală, o spun în premieră, a fost decesul soacrei mele, a murit la numai 47 de ani, a murit de cancer. Da, mama lui Alex. O femeie minunată. Nu am spus, nu a ştiut nimeni. Nu am vrut să întristăm pe nimeni”, a mai spus Oana.

loading...
loading...