„Am plâns toată ziua, mi s-a învineţit un ochi”… Apariţie neaşteptată a Loredanei Chivu, după ce ar fi vrut să se sinucidă. Ce spune despre fostul iubit, după ce și-a bătut joc de ea! Așa a ajuns să arate

„Am plâns toată ziua, mi s-a învineţit un ochi”… Apariţie neaşteptată a Loredanei Chivu, după ce ar fi vrut să se sinucidă. Ce spune despre fostul iubit, după ce și-a bătut joc de ea! Așa a ajuns să arate… 

În cadrul unui interviu acordat pentru Antena Stars referitor la despărțirea de iubitul său, Loredana Chivu a mărturisit că deși momentan este singură, își dorește un bărbat care să o iubească din toată inima, fără jumătăți de măsură. În plus, fiind și o fire credincioasă. vedeta se roagă ca de acum să intre numai lucruri bune în viața sa.

„Singurul bărbat din viaţa mea este fratele meu. Am ieşit dintr-o relaţie de 4 ani… încerc să-mi pun ordine în gânduri… nu este momentul potrivit pentru mine să îmi fac o altă relaţie. Mi-am schimbat foarte tare părerea despre viitorul bărbat, îmi doresc un bărbat care să fie bun la suflet. Mi se pare că îmi pierd timpul cu copilării şi cu orgolii care nu îşi au rostul. Eu sunt o femeie foarte sufletistă. Nu vreau să vorbesc foarte mult despre ceea ce am avut cu Mihai. Îmi doresc un bărbat care să fie cu tot sufletul lângă mine. Fata aceea este pentru mine inexistentă, nu există! Nu e uşor să fii persoană publică, într-un moment de disperare poţi să faci nişte lucruri care nu sunt ok. Eu acum încerc să merg la biserică… am un duhovnic la care merg mereu. Vreau să merg la Arsenie Boca. Cred că dacă n-aş avea credinţa, nu ştiu ce ar fi cu mine. Ieri am plâns toată ziua, de mi s-a învineţit un ochi. Am lăsat cu acatist, urmează să merg să mă spovedesc. În curând o să răsară soarele şi pe strada mea. Vreau să plec în Egipt… chiar o să merg într-o vacanţă pentru că am nevoie.” a relatat Loredana Chivu la Antena Stars.

„N-am încercat să mă sinucid, de patru ani iau nişte somnifere am probleme cu somnul, eram cam supărată, fiind agitată nu îşi făceau efectul. Am mărit doza fără să îmi dau seama. Am fost la un pas de moarte. Nu mai puteam să respir, nu mai puteam să îmi mişc mâinile şi picioare, nu îmi puteam să deblochez telefonul. Am reuşit să îmi anunţ o prietenă să cheme salvarea.” a spus Loredana Chivu, în urmă cu puţin timp la Antena Stars, referitor la tentativa sa de sinucidere.

Iată cum arată acum Loredana Chivu:

loredana-chivu

 

loading...
loading...