,,Am fost răpită la 4 ani și vândută pentru o pereche de cercei, nu am știut unde mă vor duce, dar când am văzut am crezut că sunt moartă. Mi-am revăzut mama abia la 20 de ani”. Un grup de romi au răpit-o, uite cui au vândut-o și prin ce a trecut

Povestea unui fotomodel în vâstă de 20 de ani pare ruptă dintr-un film. Fata a câștigat un concurs de frumusețe, dar nimeni nu bănuiește că povestea ei este cu adevărat cutremurătorare.

Olga Romanovici avea numai 4 ani atunci când a fost răpită de un grup de romi din brațele mamei sale, Tamara. Grupul a răpit-o după ce a convins-o pe mamă, care se mutase din Belarus în Republica Moldova în urma divorţului de soţul ei, să meargă într-un magazin şi să cumpere un pachet de ţigări.

Răpitorii au vândut-o apoi unui alt grup de romi în orașul moldovenesc Soroca, în apropiere de granița ucrainiană și au cerut pe ea ceva care poate părea absurd: o pereche de cercei din aur.

olga

Abia după 16 ani, tânăra, al cărei nume a fost schimbat între timp de către familia sa adoptivă, s-a întâlnit cu familia sa biologică în Belarus, după ce Interpolul a ajutat la găsirea ei, conform Realitatea.

Iată ce a declarat ea pentru Komsomolskaia Pravda, după reîntâlnirea cu mama ei biologică: ,,Am fost iubită în familia aceea de romi, m-au crescut cât de bine au putut”.

Romanovici a câștigat un concurs de frumusețe în Republica Moldova și s-a întors în Belarus, deși a declarat că a avut o copilărie foarte fericită și normală, în ciuda modului ciudat în care a fost adusă în familie.

,,Am plâns. Mama mea este foarte bolnavă. Nu trăieşte, doar există. Trăieşte în lumea ei şi nu vreau să o rănesc”, a declarat ea după întâlnirea cu mama sa. Nu am resentimente în legătură cu ce s-a întâmplat. A trecut prin multe. Nu pot să o judec. Nu este vinovată pentru ce s-a întâmplat, aceasta a fost soarta”.

Sursa: Realitatea

loading...
loading...