ALPINISTUL URCA pe munte atunci când a CĂZUT 21 de METRI într-o CRĂPĂTURĂ URIAȘĂ de GHEAȚĂ și a surprins totul pe CAMERĂ! Imaginile au uimit o lume întreagă, uite ce A VĂZUT JOS

Dr. John All este un alpinist experimentat, nu numai că are multă experiență în ceea ce privește cățărarea, dar are și rara pasiune de a explora și de a se cățăra prin locuri izolate, acolo pe unde nimeni nu îndrăznește să se avânte. El mai este și scriitor, își descrie adesea aventurile, care nu sunt în niciun caz comune sau plictisitoare.

John este un academician respectat, a lucrat la Universitatea Kentucky ca profesor și geolog, este cofondatorul unui program de cățărare pe munți care își propune studierea, explorarea și conservarea regiunilor muntoase. Dar nimic nu îl putea pregăti pentru ce a urmat.

John a mers în 2014 în Nepal pentru a studia efectele negative ale încălzirii globale, cel puțin asta își propunea, comparat cu Muntele Everest, pe care îl explorase în 2010, asta trebuia să fie floare la ureche.

Pe 19 mai 2014, în timpul expediției sale pe Muntele Himlung, suprafața care era sub picioarele lui părea că pur și simplu a dispărut, iar el s-a prăbușit 21 de metri într-o crevașă de gheață, nu văzuse nimic din cauza camuflajului cu zăpadă proaspătă.

În cele din urmă John s-a cățărat înapoi sus pe pereții crevașei, deși își fracturase 15 oase. Crevașa avea de fapt 91 de metri adâncime, dar a avut mare noroc fiindcă a reușit să se balanseze pe o cornișă de gheață care i-a oprit căderea, în caz contrar nu ar fi supraviețuit. În ciuda pățaniei sale care ar fi putut să îl coste viața, John continuă cu pasiunea vieții sale, explorarea munților.

Uite cum arăta totul de jos, și unde a ajuns după ce a căzut:

Sursa: Boredomtherapy 

loading...
loading...