Alexandru Arșinel, declarație șoc după moartea Cristinei Stamate! Cum s-a stins artista: ,,Era singură!”

Marea artistă Cristina Stamate s-a stins din viață astăzi la vârsta de 71 de ani. Alexandru Arșinel este distrus după pierderea încă unei prietene dragi, la scurt timp după decesul partenerei sale de scenă, Stela Popescu.

Actorul a declarat, potrivit wowbiz.ro, că și-ar dori foarte mult să îi depună trupul neînsuflețit în teatru, dar nu a reușit să ia legătura cu familia.

,,Doresc foarte mult sa o expunem la teatru, dar nu dau de familia ei. Avea un frate la israel care a murit. Era singura”, a declarat Alexandru Arșinel pentru un post de televiziune.

,,Evenimentele dramatice continuă. Continuăm să fim îndureraţi. Loviturile au venit una după alta, doar publicul ne poate scoate din starea asta. M-am săturat şi vreau să îl rog pe Dumnezeu să se oprească pentru că nu mai suportăm. Cristina a fost o mare actriţă, am realizat împreună un musical de mare succes. Cristina Stamate a suferit o operaţie la inimă acum doi ani care i-a reuşit şi după operaţie era bine. Avea problemele de sănătate mai vechi”, a mai declarat Arsinel.

Sursa: wowbiz.ro

CITEȘTE ȘI:

Cristina Stamate s-a stins cu o mare durere în suflet. Cel mai mare regret l-a ascuns mereu: ,,Mi-au rămas în minte cuvintele că primul meu copil era…”

Stela Popescu și Cristina Stamate au avut de-a lungul anilor o relație foarte apropiată, atât ca artiste, dar și ca oameni. Dar abia acum, după ce s-a stins din viață, a ieșit la iveală un un regret secret despre care nu a discutat niciodată în public.

Se pare că, în anii 1960, moment în care se afla la începutul carierei, a făcut o alegere pe care a regretat-o toată viața: a renunțat la viața care creștea în pântecele ei pentru a-și putea vedea mai departe de carieră. Când a aflat că era însărcinată, sarcina ei era avansată, ceea ce a făcut ca operația să prezinte pericole.

Într-un interviu, Cristina Stamate vorbește despre acest mare regret al său:

,,Am amânat mereu bucuria unui copil pentru un turneu în străinătate, mi-ar fi plăcut să ştiu ce înseamnă să fii un avocat. Nu mi se pare chiar o meserie foarte onestă azi. Devine un balast la un moment dat. Dacă am găsi pe cineva care să ne spună ce trebuie să facem. (…) Trebuie să-ţi asumi lucrurile care se întâmplă. Sigur te vor dărâma, dar…”.

Cu altă ocazie ea a declarat tot pe acest subiect următoarele: „Regret, mai ales, că am avut stupiditatea, prostia pe care mi-o taxez grav, că nu am făcut un copil dorindu-mi foarte tare să exist în această meserie. Și am amânat tot timpul venirea unui copil, bucuria venirii unui copil pentru un turneu în străinătate, pentru o nouă premieră, pentru un spectacol, pentru un nou proiect. Atunci, nu mi se părea că e o crimă, pentru că la tinerețe te gândești că așa e, ca o fata Morgana. Era totul o poveste care nu avea formă, nu avea contur.”

La rândul ei, Stela Popescu îi împărtășea regretul, pe care îl explica, însă diferit: ,,Eu nu mi-am dorit un copil. Nu știu de ce nu mi-am dorit copii, ador copiii. Am avut teamă de durere întotdeauna. Și acum mi-e teamă de durere, mi-e frică de durere. Am avut la cinci ani o operație la cap, m-a mușcat un păianjen otrăvitor și m-au operat pe viu, că era război și probabil că de atunci am rămas înfricoșată.”

Sursa: spynews.ro

loading...
loading...