„Alex nu mai este!” Anunțul care a îndoliat lumea fotbalului românesc, moarte fulgerătoare. La 16 ani era deja o mare speranță a sportului rege, ce s-a întâmplat a îndurerat România

Alex Stefan Rusu era un jucător de fotbal în vârstă de 16 ani, era privit drept o mare speranță a fotbalului românesc, însă, din păcate, a avut parte de o moarte timpurie și fulgerătoare. Tânărul fotbalist s-a stins din viață duminică, din cauza unui atac cerebral. Alex a fost titular la Flacăra Muntenii de Sus, echipă aflată pe locul II în Liga a IV-a și era elev la Liceul cu Program Sportiv din Vaslui.

Vestea decesului adolescentului a fost anunțată de către reprezentanții echipei de fotbal la care juca: „Doliu in echipa Flacara. Stefan Alex Rusu, odihneste-te in pace ! Condoleante familiei Rusu,care astazi au pierdut un membru al familie. La doar 16 ani,Alex a suferit un atac cerebral!” – au anunțat oficialii.

Zeci de mesaje de condoleanțe au început să curgă pentru el, atât pe pagina oficială a echipei, cât și pe contul său personal. Atât rude, cât și prieteni sau colegi de echipă sau de clasă, toți sunt stupefiați de această moarte prematură, care nu fusese anunțată de nimic.

„Un prieten de nadejde”, „un baiat tare cuminte”, „cu un simt al umorului deosebit”, astfel il descriu cei ce l-au cunoscut pe Alex Stefan Rusu.

alex

CITEȘTE ȘI: 

Fata din imagine avea 17 ani și i-a trimis un mesaj din greșeală iubitului. La scurt timp s-a sinucis! Ce scria în sms a îngrozit România

Charlotte Guy avea doar 17 ani atunci când a luat o decizie pe care nimeni nu ar trebui să o facă la această vârstă: aceea de a-și pune capăt zilelor dintr-un motiv cu adevărat sfâșietor.

Charlotte a trimis din greșeală iubitului ei un mesaj în care povestea că l-a înșelat cu un alt băiat, dar mesajul nu îi era destinat iubitului ei, ci celei mai bune prietene a fetei. Totuși, imediat după ce a observat ce greșeală uriașă făcuse, Charlotte i-a scris un nou mesaj, unul de data aceasta tragic: „Te iubesc – faptul că știu că mă urăști, e suficient. Adio, te rog frumos să mă ierți”.

Prietenul ei, Jack Hurst, în vârstă de 20 de ani, a rămas şocat de informaţiile primite, conform Dailymail. Acesta a povestit că tânăra voia să se despartă de el cu câteva zile înainte de sinucidere pentru că, spunea ea, nu avea încredere în el.

Jack a declarat: „Mesajul se referea la faptul că ea s-a culcat cu cineva sâmbătă noapte. Mi-a zis că nu era pentru mine, și-a cerut scuze și a zis că e o persoană oribilă. Spunea că vrea să vorbim, ca să îmi explice, dar i-am zis că nu am chef, și să îmi scrie ce are de spus.”

Se pare că peste o vreme tânărul a încercat să o sune, dar cum nu răspundea a mers la poliție. Examentul toxicologic arată că Charlotte era sub efectul alcoolului și cocainei în momentul sinuciderii, potrivit The Sun.

loading...
loading...