Alertă Aviatică în România! Motorul unui avion plin cu români a luat foc, ce s-a întâmplat, bilanțul victimelor și scenele de groază din interiorul aeronavei

Alertă în România după ce zborul unui avion al companiei Wizz Air a lovit o pasăre în zbor ceea ce a făcut ca avionul să intre în picaj iar motorul să fie cuprins de flăcări. Se pare că avionul plecase din București cu destinația Catania și a fost la un pas să se prăbușească, a intrat în picaj cu mai puțin de o oră înainte de aterizare.

Una dintre pasagere a declarat: ,,Ne-au spus că trebuie să ne întoarcem la Bucureşti, pentru că avionul a fost lovit de o pasăre. Mai aveam doar 45 de minute şi ajungeam în Catania, Sicilia. Nu înţeleg de ce a trebuit să ne întoarcem”.

Martorii care se aflau în avion au declarat că au văzut flăcări ieșind de la motor și deși nimeni nu și-a pierdut viața, mai mulți oameni au fost răniți sau au avut nevoie de intervenție medicală fiindcă au suferit atacuri de panică.

În cele din urmă, piloții au reușit să aterizeze în siguranță.

Reprezentanții companiei au reacționat după incident și au explicat cum s-a petrecut incidentul:

,,Zborului Wizz Air W3251 de la Otopeni la Catania, din 20 septembrie, i s-a solicitat de turnul de control sa mentina altitudinea deasupra Aeroportului Catania inainte de aterizare, in conditiile in care pista era inspectata din cauza unui posibil impact cu o pasare a unei alte aeronave.

In timpul asteptarii, zborul a experimentat turbulente, iar doi pasageri au avut atac de panica. Dupa ce aeronava a aterizat in siguranta, echipajul a solicitat asistenta personalului medical pentru pasagerii afectati. Debarcarea a continuat normal dupa ce a fost acordata asistenta medicala si echipajul a urmat procedurile standard pentru a asigura binele tuturor pasagerilor. Desi cauzele situatiei au fost independente de companie, echipajul a facut eforturi pentru a se asigura ca intarzierea si impactul asupra pasagerilor sa fie minime”.

Iată câteva imagini filmate din interiorul aeronavei, în timpul zborului:

Surse: RTV, Huff, wowbiz.ro 

loading...
loading...