Alegerea celui mai bun mop pentru curățenia în sediul companiei

Curățenia la birou reprezintă un indicator ce poate înclina balanța în favoarea angajatorului, din punct de vedere al percepției angajatului față de compania la care lucrează. Suma de sarcini pe care se poate construi igienizarea unui astfel de spațiu este complexă, deoarece suprafețele ce trebuie igienizate periodic variază ca dimensiune și utilitate într-o zi de lucru. 

Podelele din spațiile de birouri pot fi curățate mult mai ușor, atunci când sunt acoperite cu plăci ceramice, precum granitul sau marmura. Cât despre cea mai la îndemână ustensilă pentru curățarea eficientă a podelelor de la birou, mopul pare sa fie răspunsul pe care l-ar oferi rapid orice persoană care a realizat cel puțin o astfel de igienizare: 

Cum alegi cel mai bun mop pentru curățenia la birou?

Pentru a ști că ai ales cel mai bun mop pentru nevoile resimțite într-un anumit spațiu office, este important să se țină cont de următoarele criterii, chiar dacă alegerea unui astfel de produs poate părea o treaba cât se poate de banală. 

Vei fi surprins să afli că, odată înțelese criteriile de alegere de mai jos, vei putea comanda online un mop simplu de manevrat, cu funcții suplimentare ce vor facilitate o întreținere mai ușoară și cât se poate de ergonomic, atât ca transport, cât și ca depozitarea acestuia: 

Cel mai bun mop 2021: Accesoriile sale 

Un mop profesional pentru igienizarea suprafețelor de pardoseală de la birou trebuie să fie un aliat de încredere pentru colegii din personalul auxiliar, desemnat să mențină curățenia în perimetru. Așadar, alegerea unui mop trebuie să aibă la bază un criteriu vital: accesoriile. 

Pe lista cu cele mai importante accesorii de mop se pot regăsi: cât mai multe rezerve antibacteriene, indiferent de tipul mopului achiziționat (mop plat sau mob din fâșii de microfibră), găleată cu recipient pentru lichidul de curățare și sistem de stoarcere. 

Mai mult decât atât, un mop de calitate poate fi achiziționat online alături de alte accesorii de rezervă, precum: glisiere, mânere, coadă de mop sau rama mopului (în cazul în care se achiziționează un mop plat). 

Cel mai bun mop 2021: Dimensiunile 

Este mai mult decât important ca un mop să fie ales în funcție de dimensiunile persoanei care realizează operațiunile de curățenie, în perimetrul spațiului de birouri. În caz contrar, manevrarea acestui produs va putea avea o implicație directă asupra modului în care este realizată curățenia, și chiar a sănătății angajatului respectiv. 

Durerile de spate, durerile de gât sau durerile de brațe pot reprezenta probleme fizice cu care un angajat se poate confrunta, atunci cand utilizează un mop ce nu oferă confort în utilizare, din cauza dimensiunilor incompatibile cu statura sa. 

De aceea, fie se merge pe varianta unui mop cu dimensiuni potrivite pentru o anumită statură, fie se optează pentru un model mult mai performant, cu dimensiuni reglabile. Un mop plat reglabil se poate ajusta cu o mișcare simplă, astfel încât să permită cel mai bun confort în timpul procesului de curățenie. 

Cel mai bun mop 2021: Tehnologii 2.0 

La fel ca orice alt produs de curățenie aflat acum pe piață, cele mai bune mopuri pot oferi funcții suplimentare și tehnologii de ultimă generație, astfel încât igienizarea spațiului de birou să fie o treabă cât se poate de simplă. Așadar, un mod de top, cu tehnologii 2.0 integrate în structura sa, permite o gestionare mai bună a resurselor, confort deplin, libertate de mișcare.

De exemplu, te-ai hotărât că dorești să achiziționezi un mop plat de pe net, click pe link-ul de mai sus, alege un produs pe măsura așteptărilor tale, intră în pagina sa și citește cu atenție toate specificatiile tehnice pe care site-ul respectiv ți le pune la dispoziție. 

Vei fi surprins să afli că un mop performant curăță în profunzime suprafețele respective deoarece: poate fi prevăzut cu funcție de stocare inteligentă a apei și detergentului, poate reziste la multiple spălări (de ordinul sutelor) și la temperaturi de spălare ridicate; poate fi prevăzut cu sisteme de blocare, pentru controlul mai bun al unghiului de îndoire al ramei etc

Cel mai bun mop 2021: Costul de achizitie 

Bineinteles, mopurile de ultimă generație vin și cu prețuri pe măsura calității oferite. În general, motivul se consolidează pe calitatea materialelor oferite de produsul respectiv, dar și pe funcțiile inteligente de care dispune. 

Așadar, poți alege varianta unui mop accesibil ca preț, însă decizia pe care o iei poate fi (pe termen lung) una mai puțin fericită, având în vedere ca un mop ieftin se poate deteriora mai rapid și nici nu garantează aceeași calitate a rezultatului final. 

Dacă alegi un mop cu un preț mai ridicat, poți opta pentru un produs a cărui calitate este pe măsura clientului oferit. Așadar, întreținerea acestuia și utilizarea pe care îl asigură îți permit să te bucuri din plin de un produs calitativ, a cărei funcții sunt special concepute în jurul unor concepte precum: precizie, confort, flexibilitate. 

Intră acum pe link-ul afișat mai sus și descoperă oferta de mopuri, pentru a putea găsi cel mai potrivit produs pentru task-urile de curățenie realizate în spațiul unui birou.

 

loading...
loading...