Alege intelept compania care va aduce in tara trupul neinsufletit al celui drag

Toata lumea stie cat este de dureros sa pierzi pe cineva drag. Insa, cu atat mai dificil este ca acea persoana sa treaca in nefiinta departe de tine, peste hotare, neavand nici macar posibilitatea de a te asigura ca trupul neinsufletit este tratat asa cum se cuvine. Dificultatea este resimtita de catre familia indoliata imediat dupa aflarea vestii, cand responsabilitatea organizarii ceremoniei de inmormantare cade in sarcina acesteia.

De aceea, in cazul unui deces in strainatate, transport funerar-Serviciifunerarenonstop-Bucuresti devine o necesitate.

Daca alegerea unei companii de pompe funebre este una relativ simpla ce poate fi luata pe baza sugestiilor prietenilor, cand vine vorba de transport funerar international, situatia se complica. Asta pentru ca nu toate companiile de pe nisa funerara includ acest serviciu. Din acest motiv este bine sa te pui la curent cu privire la cele mai importante criterii de selectie a unei astfel de companii.

Tipurile de servicii prestate

In sectorul serviciilor funerare, exista companii care promoveaza mai multe tipuri de servicii cum ar fi: servicii funerare non stop, servicii funerare complete, servicii de transport funerar national si/sau international.

Se poate intampla ca o firma care pune la dispozitie servicii funerare non stop sa nu livreze si servicii de transport funerar. De asemenea, exista situatii in care poti primi servicii de transport in tara, mai putin peste hotare.

Daca iti doresti sa elimini grija deplasarii in strainatate pentru obtinerea documentelor necesare eliberarii pasaportului mortuar si a certificatului de deces international este recomandat sa apelezi la o companie specializata in transport funerar international. Aceasta companie preia pe umeri intreg procesul care se finalizeaza cu aducerea persoanei decedate la locul de inmormantare.

Experienta personalului

Iti dai seama ca angajatii unei firme de servicii funerari sunt profesionisti atunci cand:

• au experienta in ceea ce priveste ingrijirea corespunzatoare a persoanei decedate;

• demonstreaza empatie si sunt capabili sa reduca din stresul procedurii de repatriere;

• stapanesc bine demersul in vederea obtinerii documentelor necesare repatrierii;

•sunt transparenti si pun la curent familia defunctului in permanenta cu privire la intreaga operatiune;

• dau dovada de grija, atentie si respect deosebit fata de cel decedat;

• sunt soferi cu experienta si capabili sa transporte trupul persoanei in tara intr-un timp si conditii corespunzatoare;

• sunt buni consultanti, oferind sfaturi familiei cu privire la tot ce trebuie facut.

Conditiile de transport

In afara de experienta soferilor este important sa te informezi cu privire la materialul din care este realizat sicriul pentru transport precum si la dotarile autoturismelor folosite. Pentru a fi sigur ca trupul neinsufletit va fi adus in tara la timp, intereseaza-te cu privire la capacitatea de lucru a companiei de serviici funerare.

Promptitudinea

Timpul este extrem de valoros atunci cand vine vorba de repatrierea unei persoane dragi. In mod firesc nu ar trebui sa treaca mai mult de 72 de ore din momentul solicitarii companiei funerare si pana la ajungerea in tara a trupului pentru ceremonia de inmormantare. Desigur, daca decesul s-a produs in conditii suspecte, va fi necesar un timp suplimentar pentru ca autoritatile sa investigheze cazul.

Din acest motiv, punctualitatea in cazul acesor servicii este un criteriu important.

Decizia sta in mainile tale

Ai libertatea sa decizi de unul singur pentru ce tip de serviciu funerar sau companie optezi. Ce trebuie sa stii este faptul ca nu e necesar ca acea firma sa fie din orasul tau. Important este sa dea dovada de profesionalism, sa iti inspire incredere si mai putin conteaza factorul regional-geografic. In fond, este vorba despre un ultim lucru pe care il mai poti face fata de persoana decedata, motiv pentru care firma funerarenonstop-bucuresti.ro este pregatita sa o conduca pe drumul catre vesnicie asa cum merita.

loading...
loading...