Adriana Bahmuțeanu a făcut anunțul bombă! E în stare gravă, riscă o operație complicată: „Ajunsese să nu se mai ridice…” Ce se întâmplă cu ea chiar acum

Deși mulți știu că săptămâna trecută Bahmu a făcut anunțul bombă că renunță la emisiunea pe care o prezenta alături de Cristian Brancu, nu mulți cunosc și motivele acestei decizii, principalul fiind legat de starea sa de sănătate.

Puțini știu că Adriana se confruntă cu dureri lombare de patru ani, fiindcă ea a încercat să țină totul secret. Însă, se pare că de ceva vreme, situația s-a agravat și trebuie să ia măsuri urgente, este nevoită să apeleze la cuțit: „În 2013, Bahmu a mers la un medic ortoped din Republica Moldova pentru că nu mai putea să se deplaseze! Ajunsese să nu se mai ridice din pat de durere de spate, așa că era necesară o terapie sau o operație! Inițial, după un control amănunțit, doctorul i-a recomandat 15 ședințe pentru a scoate compresia de pe măduva spinării și de pe rădăcinile nervoase.

Adriana a făcut elogantii, combinate cu chiroterapie și terapie cu ultrasunete. Totul zilnic, pentru că altfel nu ar fi avut efect. Apoi, după câteva luni, a recurs și la o procedură minim invazivă, care a scutit-o de clasică operație de hernie de disc, executată cu bisturiul. Și-a făcut o injecție în coloana, destul de dificilă și dureroasă, din uleiuri, care a durat mai bine de o ora și jumătate! Totul a ieșit bine din fericire, căci o bună bucată de timp, ea nu a mai avut probleme”, a dezvăluit o apropiată de-a vedetei, potrivit wowbiz.ro.

La finalul anului 2017, durerile au revenit, iar Adriana Bahmuțeanu a mers iar la medic, însă de data asta i s-a recomandat odihnă și apoi alt tip de tratamente.

„Ea este acum în concediu medical de fapt! Problemele lombare au determinat-o să renunțe la televiziune o perioada! Pentru Bahmu este obligatoriu să se ducă să își facă câteva proceduri la spate, combinate cu ore de înot. Dacă nu, chiar va ajunge la operație”, a mai povestit aceeași prietenă a brunetei.

loading...
loading...