Adolescenta și-a înjunghiat mama de 30 de ori iar apoi și-a împușcat mortal tatăl: ,,Sunt fericită”

Ashlee Martinson este o tânără deținută în vârstă de 18 ani din statul american Wisconsin. Ea a șocat o țară întreagă în momentul în care a explicat de ce și-a ucis familia. Uite de ce spune ea că nu este un MONSTRU.

Se pare că Ashlee Martinson este foarte fericită și liniștită în închisoare, iată ce a mărturisit ea unor jurnaliști: ,,Sunt fericită. Știu că sună nebunesc, dar în închisoare mă simt liberă. Mă trezesc în fiecare zi și știu că sunt în siguranță!”.

Deși tânăra și-a ucis mama cu 30 de lovituri de cuțit și și-a împușcat mortal tatăl vitreg pe data de 7 martie 2015, ea spune că nu e un monstru și își explică motivele: ,,Nu sunt un monstru. Nu mi-am dorit niciodată ca asta să se întâmple. Dar eram o fată abuzată, care a fost forțată să ia o decizie proastă”.

Iată ce spune despre părinții ei: ,,Deși lumea mă acuză că sunt un monstru, monstrul era el de fapt (tatăl vitreg). Era extrem de abuziv. Omul acela mi-a luat totul!”.

Se pare că tatăl ei vitreg o abuza sexual încă de la vârsta de 9 ani iar mama ei știa totul dar nu a făcut niciodată nimic pentru a o ajuta: ,,Ea îl trimitea noaptea să mă învelească cu pătura, sau îl punea să îmi facă baie. Știa… Ea știa ce se petrece”.

Tânăra a primit 23 de ani de închisoare pentru omor, dar ea spune că în închisoare e de mii de ori mai bine decât ce trăia ea atunci când părinții ei erau încă în viață.

loading...
loading...