Adevarul despre relatia dintre Giani Kirita de la Exatlon si Margherita din Clejani. „M-am indragostit de Giani” S-au și căsătorit! Ce s-a întâmplat apoi între ei:

Giani Kirita de la Exatlon are o relatie de prietenie cu Margherita. Cei doi s-au cunoscut la o emisiune.

Giani Kirita este un barbat fericit si implinit. Dupa incheierea carierei de fotbalist, acesta a inceput sa cocheteze cu televiziunea si a participat la o o sumedenie de emisiuni unde s-a facut remarcat gratie umorului, spontaneitatii si atitudinii de baiat rau.

La unul dintre show-uri, unde a primit directive de la exigentul Nea Marin, a avut-o ca partenera de „suferinta” pe Margherita din Clejani. Cei doi s-au inteles foarte bine si si-au impartit sarcinile de parca ar fi format un cuplu longeviv. Mai mult decat atat, in cadrul productiei, fostul sportiv si artista s-au si casatorit.

Chiar daca totul a fost o gluma, chimia dintre protagonistii nostri i-a facut pe multi sa creada ca idila dintre ei ar fi fost reala.

Mai mult decat atat, Giani Kirita de la Exatlon si Margherita au ramas prieteni apropiati si s-au intalnit in afara platourilor de filmare. Ambii au negat ca ar avea o relatie subliniind insa ca ii leaga o amicitie deosebita.

„De ceva vreme il tot caut pe Fat-Frumos calare pe un Ferrari cu un cont fara numar, fara numar, fara numar, dar, spre surprinderea mea, nu prea-l gasesc. Mi-am gasit jumatatea la Soparlita, m-am indragostit de Giani. Mi-a zis o ghicitoare acum vreo trei ani de zile ca in 2015 am sa ma marit cu un un sportiv” spunea amuzata Marga in urma cu ceva timp.

„Suntem prieteni foarte buni. E o super fata. Ne intelegem bine si ne leaga multe. Am gatit, am tuns oi, am spalat toalete impreuna, am cosit pentru Nea Marin”, a declarat Giani Kirita de la Exatlon.

loading...
loading...