Adelina Pestrițu a rămas fără cuvinte când a văzut! Iubitul și-a tatuat chipul ei pe piept! E incredibil cum arată desenul, s-a marcat pe viață! Tu ai accepta?

Virgil Steblea, iubitul Adelinei Pestrițu, și-a tatuat chipul iubitei sale pe piept, iar bruneta a fost în al nouălea cer, mai ales că va aduce pe lume primul ei bebeluș, ceea ce înseamnă că are nevoie de tot sprijinul din lume, iar iubitul ei nu întârzie să i-l acorde. Fosta prezentatoare tv și partenerul ei se pregătesc să devină părinți în doar 3 luni. Adelina Pestrițu va naște în luna august, iar micuța va purta numele Zenaida-Maria.

Adelina și Virgil își trăiesc povestea de amor din primăvara lui 2017, totuși, multă vreme au păstrat discreția maximă referitor la relație. „Trăiesc o poveste de dragoste alături de un om minunat, atent, puternic, care mă face să mă simt în siguranță, mă face să rad și care mă completează perfect”, se rezuma ea să declare pe atunci.

Se pare că cei doi sunt extrem de dedicați unul altuia, și Virgil are doar cuvinte de laudă la adresa Adelinei, iar acum a făcut gestul suprem pentru viitoarea mamă a copilului său. Iată cum arată tatuajul realizat în cinstea Adelinei Pestrițu:

iubit-adelina

CITEȘTE ȘI:

Din păcate e vestea tristă a serii! Este vorba despre Cristian Țopescu… Fiica lui a făcut anunțul dureros!

Din păcate e vestea tristă a serii! Este vorba despre Cristian Țopescu… Fiica lui a făcut anunțul dureros!

Cristian Țopescu, respectatul comentator sportiv aproape legendar, se află în continuare în stare extrem de gravă la Spitalul Elias din Capitală. Fiica lui, jurnalista Cristina Țopescu, a postat un mesaj emoționant pe Facebook, în care afirmă că tatăl ei este un luptător și că niciodată nu va abandona lupta pentru viața lui.

„Tatăl meu lupta, este un luptător. Toată viaţa am auzit de la el, de câte ori aveam vreo desnadejde: viaţa e o lupta, deci te luptă! Şi acum vreo lună de zile îmi spunea el mie: nu te lasă, nu abandona! Asta îi spun şi eu acum, când mă înţelege, dar nu-mi poate răspunde: ticu, luptă, nu te lăsa, te iubesc mult! Mă rog să mai aibă puterea să lupte şi vă mulţumesc din suflet celor care sunteţi alături de noi, familia lui, de el, omul care a fost trup şi suflet pentru ţară asta întotdeauna. Atât de mult, încât acum poate şi asta îl costă.

Dar dacă ar putea da timpul înapoi, sunt sigură că ar face la fel, şi-ar da sufletul pentru profesia lui, pentru ţara lui, pe care n-a vrut niciodată s-o părăsească. Şi-a pus tot sufletul în ce-a făcut, acum sufletul lui e puţin obosit, dar iubirea noastră şi poate şi a multora dintre voi îl vor ajută să se ridice din nou. Medicii îi resuscitează trupul şi le sunt recunoscătoare, noi, doar prin gânduri bune, am putea să-i resuscităm sufletul. Sper încă într-o minune, dragii mei, încă mai sper!”, a scris Cristina Ţopescu.

loading...
loading...