Acum două săptămâni și-au botezat fetița! Azi e bucurie mare în familia lui Vârciu! Ce anunț a făcut Anda?! Like-urile au curs instant

Vinerea trecută a fost mare petrecere în familia lui Liviu Vârciu! Motivul a fost chiar sărbătorita familiei, Anda Călin, care i-a avut alături pe cei mai importanți oameni din viața ei. Momentele de fericire au fost superbe: Liviu Vârciu i-a cântat iubitei lui şi a îmbrăţişat-o imediat după ce cu toţii i-au urat „La mulţi ani”.

Ceea ce a uimit pe toată lumea a fost faptul că în loc de tort, Liviu Vârciu ţinea în mână o cutie de îngheţată, cu o lumânare aprinsă. Totuși, acest lucru nu este ieşit din comun, mai ales dacă ne gândim că Liviu Vârciu dă mereu dovadă de originalitate şi imaginaţie. Pentru fanii, o altă surpriză a fost și aceea că Anda Călin este într-o formă de zile mari, deși a născut în urmă cu doar câteva luni, revenind la silueta ei în timp record.

Iată câteva imagini de colecție din familia fericită a lui Liviu Vârciu:

a1

a2

anda_calin

CITEȘTE ȘI:

Scandal de coșmar în Italia! O fetiţă din România a moştenit o avere uriaşă de la un italian pe care nu l-a cunoscut niciodată, dar ce au făcut rudele lui e înfiorător. Secretul halucinat care a ieșit la iveală

Nou scandal în Italia, implicând de data aceasta o fetiță româncă. Este vorba despre un proces unde 3 persoane riscă să intre la închisoare pentru că ar fi falsificat un testament redactat în favoarea unei copile din România. Ziarul local Il Piacenza notează că procurorii cer în acest caz o pedeapsă de 2 ani şi 4 luni pentru avocatul Michele Morenghi din baroul din Milano. El este cel acuzat că ar fi falsificat testamentul cetăţeanului italian Fausto Orcesi, decedat în 2013, la vârsta de 63 de ani, totul pentru ca averea acestuia să îi rămână surorii defunctului şi unei foste iubite a acestuia, potrivit stirileprotv.ro.

Totuși, procurorii menționează că, de fapt, moștenitorul de drept ar fi o fetiță nenăscută, provenită din relația lui Orcesi cu o româncă de 31 de ani. Copila s-ar fi născut abia după moartea italianului, însă analizele ADN au demonstrat că este fiica lui, și, drept urmare, moştenitoarea de drept a averii lui care depăşeşte 2 milioane de euro!

Potrivit aceluiași ziar local, testamentul a fost prezentat notarului cu doar două zile înainte de moartea italianului, care era pe atunci grav bolnav. Actul prevedea ca sora lui Orcesi să primească un milion de euro, fosta iubită – casa şi banii din asigurarea de viaţă, iar avocatul Morenghi, desemnat executor testamentar, suma de 850.000 de euro, scrie stirileprotv.ro.

Analiza grafologică a testamentului a arătat că, de fapt, acesta nu era scris de mâna lui Orcesi, ci de cea a surorii acestuia. Ba mai mult, trupul bărbatului a fost ars la crematoriu, deşi omul și-a dorit să fie înmormântat. Acesta a fost modul în care sora italianului a dorit să facă imposibilă o analiză ADN care ar fi demonstrat că fetița este fiica lui, totuși, planul nu i-a reușit, deoarece spitalul în care a decedat Orcesi păstra încă probe biologice ale acestuia. În concluzie, atât avocatul, cât şi cele două femei care urmau să beneficieze de testament riscă acum închisoarea.

Sursa: stirileprotv.ro

 

 

loading...
loading...