Această femeie s-a vindecat singură de cancer în 8 luni după ce a băut asta în fiecare zi! Medicii sunt uimiți, uite ce a consumat femeia

Femeia din imaginile alăturate a uimit lumea medicală după ce a reușit un lucru surprinzător.

Viața lui Ann Cameron, o femeie din Statele Unite, s-a schimbat radical în 2012. La șase luni după ce soțul ei a murit, a primit vestea că suferă de cancer de colon în stadiul 3. A făcut operația și tratamentele recomandate de medici, iar rezultatele au ieșit foarte bune.

Șase luni mai târziu însă, a aflat în urma unei radiografii, că tumorile canceroase au reapărut, ajungând de data aceasta și la plămâni. Starea ei de sănătate se înrăutățea pe zi ce trece, iar medicii i-au spus că mai are de trăit maxim 2 ani de zile.

Anna fost distrusă de această veste, însă nu s-a lăsat bătută și a promis că va încerca să facă totul pentru a-și salva viața. În cele din urmă, a început să urmeze un tratament cu morcovi: consuma 2,2 kilograme zilnic, sub formă de suc.

În luna ianuarie a anului 2013, a mers la control pentru a analiza evoluția bolii. În mod surprinzător, tumorile s-au micșorat, iar numărul de noduli limfatici umflați era mai mic. Totul se întâmpla la 8 săptămâni după ce a început acest tratament cu morcovi.

A continuat să îl respecte, iar după 6 luni, medicii i-au comunicat că s-a vindecat, toate urmele de cancer dispărând din corpul ei.

Sursa: kanald.ro

loading...
loading...