Această ARTISTĂ nu este una obișnuită, având ca obicei să POZEZE lânngă picturile ei…GOALĂ! „Îmi place să umblu goală”/ IMAGINI & VIDEO

Această artistă urbană este considerată una dintre cele mai rebele, roșcate și frumoase dintre artiștii din mediul online, deoarece adoră să pozeze goală lângă desenele ei graffiti.

Este cunoscută în spațiul online sub pseudonimul Staytrue și a mărturisit că i-a venit această idee îndrăzneață după ce a văzut că pe Internet a circulat un material video în care artiste graffiti ca și ea au întreținut acte sexuale în public, informează Daily Star.

Nu a vrut să meargă chiar atât de departe cu erotismul, dar chiar și așa, imaginile sale incendiare au stârnit imaginația internauților. Staytrue a fost filmată în timp ce-și realiza operele de artă purtând ținute extrem de provocatoare și pictând pereții și vagoanele trenurilor într-un mod atât de senzual cum numai ea ar putea. La finalul lucrării, obișnuiește să-și dea jos puținele haine și să se pozeze goală lângă graffiti.

artista_2

Misterioasa roșcată, care poartă o mască, pentru a nu fi recunoscută (fiind de altfel, singura ei piesă vestimentară), a publicat imaginile nud, dar parțial cenzurate, pe Facebook, unde riscă să fie interzisă din cauza detaliilor ei intime mult prea explicite.

artista_3

Mă dezbrac când pozez, dar de fapt sunt complet goală tot timpul. Îmi place să nu port haine. Dorm dezbărcată, mă trezesc dezbrăcată. Dacă ar fi fost legal aș fi umblat și pe stradă goală.”

Staytrue spune că au fost momente când a avut și probleme cu legea. „Odată, am fost urmăriți de doi polițiști care s-a nimerit să treacă pe-acolo și ne-au văzut ce făceam. Am continuat să alergăm, până când am fost siguri că am scăpat.

De asemenea, roșcata susține că este cât se poate de „cuminte” și nu-și înșală iubitul, în ciuda faptului că atrage în acest fel atenția a sute de bărbați.

Sursa

loading...
loading...