Accident violent într-un loc de joacă din capitală, Mădălina are acum coloana fracturată și viața distrusă. Cum a fost posibilă o astfel de tragedie și cine e resposabilul

În seara de 13 septembrie a avut loc un accident îngrozitor în București.

Povestea a devenit cunoscută după ce o mămică a povestit îngrozită pe Facebook scenele teribile care au avut loc sub privirile copiilor și părinților.

Din relatările părinților care au fost martori la întreaga tragedie, numele fetiței este Mădălina Lăutaru, ea se lupta încă de când era copil cu o boală grea. Irina Gabriela Grecu a scris într-un cometariu pe aceeași rețea de socializare: ,,Noi ne știm demult, luptăm demult împreună pentru fetele noastre, au fost colege la grădiniță și apoi s-au îmbolnăvit amândouă… Aceeași boală, trist…”.

coment

Deși copiii care au fost martori ai scenei de groază erau îngroziți, au încercat să o ajute pe Mădălina așa cum au putut. Din descrierea pe care a realizat-o pe Facebook Alice Schiopan, se pare că fetița se afla în locul de joacă din Parcul Tei al Capitalei, în momentul în care sfoara pe care se dădea s-a rupt. În urma impactului cu solul, fetița și-a fracturat coloana vertebrală.

După accident a fost chemat un echipaj SMURD care i-a oferit îngrijiri medicale la fața locului, apoi Mădălina a fost transportată la Spitalul Floreasca din București.

O mamă care se afla în același parc a postat imaginile și a scris următorul mesaj:

„REVOLTĂTOR -Un copil și-a fisurat coloana!
In acestă seară -in Parcul Tei din Sectorul 2!
#Părinți în #lacrimi! #Copii #șocați!
Rog Distribuiți !
Acestea sunt „reparațiile” și întreținerile pe care le-ați făcut, domnilor de la ADP Sector 2?!
Cine răspunde de ce s-a întâmplat?!
Cine are în subordine ADP-ul?!?
Copiii noștri puși în pericol?!?
Nu se poate așa ceva!!!!”

Iată toate imaginile:

Sursa: baby.unica.ro  

loading...
loading...