Accident grav în CĂLĂRAȘI: un microbuz s-a ciocnit cu un autoturism – bilanțul victimelor

Codul roşu de intervenţie a fost activat marţi noapte în judeţul Călăraşi, după un accident grav de circulaţie. Un microbuz care transporta pasageri s-a ciocnit cu un autoturism în care se aflau patru oameni. 21 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma impactului dintre cele două vehicule, conform realitatea.net.

Accidentul s-a petrecut puţin înainte de miezul nopţii, pe DN 4, în localitatea Curcani, din judeţul Călăraşi. Microbuzul în care se aflau 19 persoane s-a răsturnat după ce s-a izbit violent de o altă maşină, în care erau patru oameni.

Autorităţile au instituit codul roşu de intervenţie şi au trimis la locul accidentului mai multe autospeciale de la SMURD şi de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Călăraşi. Potrivit salvatorilor, în momentul în care au fost găsiţi, toţi răniţii erau conştienţi şi cooperanţi. O parte dintre ei au fost transportaţi la Spitalele “Bagdasar Arseni” şi Municipal, din Capitală, iar alţii au fost duşi la spitalul din Olteniţa, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi.

Sursa: realitatea.net.

loading...
loading...