Abonamentele HBO GO se scumpesc din luna noiembrie

HBO GO, una dintre cele mai folosite platforme de filme online disponibilă în România, scumpeşte abonamentele începând cu luna noiembrie a acestui an.

Platforma HBO GO are parte de prima creştere de preţuri de la debutul în România. Astfel, tariful HBO GO creşte de la 2.99 euro/lună la 3.99 euro/lună.

„Modificarea va fi implementată la prima facturare după 21 noiembrie. Dacă în prezent beneficiezi de o perioadă promoţională, după încheierea acesteia se va aplica noul preţ”, se menţionează în mesajul citat.

Potrivit HBA, scumpirea tarifului de acces la platforma video-on-demand se justifică prin numărul mai mare de filme şi seriale disponibile pentru vizionare, comparat momentului de debut al platformei în anul 2011: „Producţia de seriale şi filme originale HBO, atât în S.U.A., cât şi la nivel local, a crescut odată cu cererea. Noul preţ reflectă acest lucru precum şi dorinţa noastră de a aduce abonaţilor noştri din ce în ce mai multe seriale, documentare şi filme noi, cum ar fi “Watchmen”, “His Dark Materials/Materiile întunecate”, sezonul 3 din “Umbre” şi “Wataha/Haita” şi multe altele.”

Lansat iniţial ca un serviciu complementar disponibil celor care erau deja abonaţi deja la canalele HBO, HBA GO a devenit disponibil şi prin abonare directă (după modelul Netflix), la preţul de 2,99 euro/lună, începând cu anul 2017.

În România, principalii competitori HBO Go – Netflix şi Prime Video îşi oferă serviciile la tarife de 7.99-11.99 euro şi 2,99 euro (devine 5,99 euro după primele şase luni).

Sursa: go4it.ro

loading...
loading...