Abia acum s-a aflat! Ce boală are Marinela Nițu! Mărturisirea a fost făcută de un apropiat al ei. Informații exclusive!

Bomba a explodat! Abia acum s-a aflat! Ce boală are Marinela Nițu! Mărturisirea a fost făcută de un apropiat al ei.

Relația dintre Miron Cozma și fosta lui parteneră, Marinela Nițu, pare să fi produs răni care nu se vor vindeca niciodată, Cei doi par că nu mai vor să știe nimic unul despre celălalt, mai mult decât atât, „Luceafărul Huilei” a făcut recent câteva declarații acide la adresa artistei.

Marinela Nițu și Miron Cozma s-au despărțit în urmă cu trei ani, iar de atunci nu au ținut legătura. Marinela Nițu s-a decis, după despărțire, să se întoarcă la părinți. În prezent, cântăreața de 46 de ani locuiește în Brașov și pare că-i priește viața departe de lumea showbiz-ului. Ruptura s-ar fi produs din cauza nemulțumirilor artistei.

„Eu am o relație foarte bună cu toate femeile cu care am fost, dar cu Marinela este altă situație. Nu mai vorbesc cu ea! Ea este o femeie narcisistă, asta este o boală. Ei se consideră cei mai cei, cei mai buni, aşa e ea, asta crede despre persoana ei. Am vorbit cu sora sa la telefon, să-i transmită să vină să își ia niște acte care au rămas la mine. Nu a venit. I-am trimis mesaje şi de Crăciun, şi de Paște, că așa este frumos, ea nici măcar nu s-a obosit să îmi răspundă”, a declarat Miron Cozma pentru Click.

„Îmi pare rău, dar sunt lucruri peste care nu pot trece. I-am spus că onoarea mea e mai importantă decât ea şi sunt lucruri pe care nu le pot accepta. Nu mă port urât cu femeile, dar să vină o femeie și să-mi spună: «Nu mânca ceapă şi usturoi, nu bea un pahar de vin, nu asculta muzică, nu te ruga, nu pune tămâie şi multe altele!»?!… Păi, stai, că nu mă călugăresc! Dar cum e posibil ca la mine în casă să nu pot asculta muzică?!… Acum e mai bine! Eu sunt haiduc!”, a spus Miron Cozma, în 2015, după despărțirea de Marinela Nițu.

CITEȘTE ȘI:

Din păcate e vestea tristă a serii! Este vorba despre Cristian Țopescu… Fiica lui a făcut anunțul dureros!

Din păcate e vestea tristă a serii! Este vorba despre Cristian Țopescu… Fiica lui a făcut anunțul dureros!

Cristian Țopescu, respectatul comentator sportiv aproape legendar, se află în continuare în stare extrem de gravă la Spitalul Elias din Capitală. Fiica lui, jurnalista Cristina Țopescu, a postat un mesaj emoționant pe Facebook, în care afirmă că tatăl ei este un luptător și că niciodată nu va abandona lupta pentru viața lui.

„Tatăl meu lupta, este un luptător. Toată viaţa am auzit de la el, de câte ori aveam vreo desnadejde: viaţa e o lupta, deci te luptă! Şi acum vreo lună de zile îmi spunea el mie: nu te lasă, nu abandona! Asta îi spun şi eu acum, când mă înţelege, dar nu-mi poate răspunde: ticu, luptă, nu te lăsa, te iubesc mult! Mă rog să mai aibă puterea să lupte şi vă mulţumesc din suflet celor care sunteţi alături de noi, familia lui, de el, omul care a fost trup şi suflet pentru ţară asta întotdeauna. Atât de mult, încât acum poate şi asta îl costă.

Dar dacă ar putea da timpul înapoi, sunt sigură că ar face la fel, şi-ar da sufletul pentru profesia lui, pentru ţara lui, pe care n-a vrut niciodată s-o părăsească. Şi-a pus tot sufletul în ce-a făcut, acum sufletul lui e puţin obosit, dar iubirea noastră şi poate şi a multora dintre voi îl vor ajută să se ridice din nou. Medicii îi resuscitează trupul şi le sunt recunoscătoare, noi, doar prin gânduri bune, am putea să-i resuscităm sufletul. Sper încă într-o minune, dragii mei, încă mai sper!”, a scris Cristina Ţopescu.

loading...
loading...