A venit Moșul acasă la Ilinca Vandici! Vedeta e în culmea fericirii și a dat tuturor vestea cea mare: ,,Anul acesta…”

Băiețelul Ilincăi Vandici, piticul Zian Ioan, are doar 4 ani și jumătate, iar în acest an a venit pentru prima dată moșul la el și seara Ajunului de Moș Nicolae a fost una magică în familia prezentatoarei.

Vedeta a trăit pentru prima dată în viață emoțiile mamei care umple cu daruri ghetuțele copilașului ei care îl așteaptă cu sufletul la gură pe Moș Nicolae. Se pare că pregătirile fuseseră făcute de mult, iar mama a avut doar de înșirat pe pervaz, sub geamuri, toate ghetuțele fiului.

,,I-am luat hainute, pentru ca sunt lucrurile care ii sunt folositoare in aceasta perioada, jucarioare, care canta si sunt luminoase, cum ii plac lui si, tot felul de chestii pentru dintisori. Dulciuri nu, pentru ca nu manca, nici fructe, asa ca ne-am pregatit in limita lucrurilor care ii sunt premise. Cu ghetutele a fost simplu. Fiind toate noi si nefolosite, nu a trebuit sa le curat, ci doar sa le insirat pe toate in asteptarea Mosului”, ne-a declarat Ilinca Vandici, potrivit wowbiz.ro.

Ilinca a mai adăugat: ,,Cu siguranta o sa imi aduca si mie Mosul ceva, dulciuri, crème, parfumuri, caci cam in zona asta se invarte iubi de fiecare data. Cred insa ca, cel mai important cadou si de Mos Nicolae si de Mos Craciun l-am primit in avans, si aici ma refer evident la bebe. El este cel care ne umple sufletele de bucurie si jucaria cea mai de pret pe care o avem, in jurul careia se strange intotdeauna intreaga familie. Sunt sigura ca anul acesta, o sa simtim Sarbatorile diferit fata de alti ani”.

Sursa: wowbiz.ro

CITEȘTE ȘI:

Sora Denisei îi transmite un mesaj dur Soniei, fetița care o copiază pe cântăreață în videoclipuri! ,,Absolut nimeni nu…”

denisa

Adelina, sora Denisei care locuiește în Spania, nu pare deloc mulțumită de faptul că o fetiță, mai precis Sonia Catinean, o imită pe regretata artistă. Deși locuiește în Spania, Adelina încă urmărește orice are legătură cu sora sa, tocmai de aceea a aflat rapid despre Sonia, fetița în vârstă de numai 10 ani, care a lansat mai multe videoclipuri realizate pe melodii pe care Denisa le-a lansat.

Dar fata nu s-a oprit aici, ea a făcut imposibilul și pentru a arăta ca Denisa: de exemplu și-a aplicat o aluniță deasupra buzelor, așa cum avea și cântăreața.

Adelina a avut acest mesaj pentru micuța Sonia care nu i-a răspuns: ,,Absolut nimeni nu poate cânta sau copia identic muzica Denisei si nici frumusetea surioarei mele”. De curând aceeași Adelina și-a luat asupra ei rolul de a administra pagina de Facebook a Denisei, pe care a început să posteze diverse melodii ale Denisei, în onoarea ei.

Însă se pare că mult mai revoltați decât Adelina sunt fanii Denisei, ei nu văd cu ochi buni faptul că micuța Sonia se folosește de muzica și de imaginea Denisei. Iată cum au reacționat fanii:

„Băi, profiti de moartea unei mari cantareţe pentru a te face cunoscută! Nu o să ai niciodată vocea ei, nu esti nici măcar pe aproape asa că nu o mai imita sau să îţi faci alunita aia, esti frumoasă fără… Dacă vrei să te faci cunoscuta fă-te cu imaginea ta si melodii originale cel puţin, nu îţi stă bine prostindu-te asa!… Nu e bine ce faci…nu o mai copia..las-o sa se bucure de linişte acolo unde e ea, eşti inca un copil si voce nu pot sa zic ca nu ai, doar ca duci tonurile muzicale prea in jos si asta nu se aude aşa bine. Aşa ca nu o mai copia si alunita aia nici nu stiu de ce ţi-ai facut-o…”

loading...
loading...