A spus totul fără perdea! La 4 ani după ce a fost înșelată, Nicoleta Luciu a decis să zică pe șleau ce se întâmplă, de fapt, în căsnicia ei

Nicoleta Luciu a acceptat să acorde un interviu televizat unde a discutat fără perdea, pentru prima dată, despre problemele în căsnicie și despre bărbatul pe care, deși a înșelat-o, l-a iertat, despre cel pentru care a renunțat la cariera în lumea televiziunii!

„E foarte, foarte important ca lucrurile să decurgă frumos şi normal într-un cuplu. Fetele bune au gura mai mică ( şi credeţi-mă că o să fie bine. Niciodată să nu vă certaţi cu soţii. Daţi-le dreptate când au draci şi gata. (…) La noi e invers. El e foarte calm, eu sunt mai agitată pentru că stând de dimineaţă până seara cu copiii am super energie şi câteodată mă mai şi enervez şi primul care-mi iese în cale de multe ori e el. (…) În primul rând am debutat ca model când aveam 15 ani, după care am evoluat, am făcut vreo 15 ani şi acest hobby al meu pentru că am îmbinat utilul cu plăcutul. (…) Când am debutat noi se câştigau foarte mulţi bani. Acum nu mai ştiu preţurile, dar ştiu că la vremea respectivă generaţia de aur făcea foarte mulţi bani la vremea respectivă. Şi asta pentru că erau foarte multe job-uri şi… puţine modele. (…) Crăiasa Zăpezii, am încheiat practic şi prezentarea, dar să ştii că am avut emoţii. Nu ştiu de ce. În mod normal n-ar fi trebuit să am, dar uite că am avut. (…) Nu m-am plâns niciodată pentru că îmi place ceea ce am făcut, n-am regretat niciun moment al vieţii mele, toate au venit la timpul lor, copiii la timpul lor, adică am încercat toate meseriile care puteau fi încercate în showbiz, le-am făcut cu plăcere, cu drag.”, a declarat Nicoleta Luciu în cadrul emisiunii “Star Matinal”.

Nicoleta Luciu este căsătorită cu Zsolt Csergo, alături de care are patru copii. Primul dintre ei este Zsolt junior, iar ceilalţi trei sunt tripleţii Kim, Karoly şi Kevin.

CITEȘTE ȘI:

E cuplul momentului! Da, cu el se iubește acum! Margherita nu se mai ascunde! După Bianca și Cruduța, a ajuns și la ea! Îl cunoaște o țară întreagă!

Margherita de la Clejani și-a petrecut după-amiaza în plăcuta companie a unui tânăr cu care s-a mai afișat și în trecut, însă, din câte ne putem da seama, fiica celebrilor Viorica și Ioniță este destul de apropiată de chipeșul flăcău, alături de care s-a bucurat de o ieșire relaxantă.

Margherita de la Clejani a postat o fotografie de la o cafenea, acolo unde a ieșit să se relaxeze în compania tânărului cu care s-a mai afișat public, chiar recent. Margherita și cu prietenul din imagini savurează o sticlă de vin roze, într-o zi superbă de mai.

În ceea ce privește relația dintre cei doi, deși Margherita a specificat că între ei este doar o puternică prietenie, este destul de greu să nu apară tot felul de speculații despre posibilitatea ca ceva să crească între ei, mai ales după ce pun pe rețelele de socializare astfel de imagini.

Numele lui este Aslan Sadeghi, un tânăr afacerist care ar fi încercat să o prindă și pe Bianca Drăgușanu în mrejele lui. Margherita și Aslan Sadeghi au fost surprinși în ipostaze apropiate. Fata Clejanilor a ieșit la o terasă de fițe din Corbeanca, o localitate aflată în apropierea Bucureștiului, împreună cu acesta.

Cu toții au remarcat faptul că poza în care cei doi au gesturile unor iubiți a fost însoțită de un emoticon în formă de inimă roșie – culoarea dragostei. Recent, Aslan Sadeghi a făcut public un mesaj care i-a pus pe mulți pe gânduri. „Nu îți dori o femeie «ușă de biserică». Usa bisericii se deschide pentru toții păcătoșii -❤️‼️#red #black #bestoftheday #style #influencer”, a scris tânărul afacerist pe pagina lui de Instagram, potrivit cancan.ro.

Aslan a fost arestat în vara anului trecut, după ce a sechestrat o tânără, iubita lui de la vremea respectivă, și a bătut-o. Totul s-ar fi petrecut în vila impunătoare a acestuia din Corbeanca. Îngrozită de toată vâlva creată și având o slăbiciune pentru Aslan Sadeghi, „victima” și-a schimbat declarația inițial. Iar asta „a costat-o” 24 de ore după gratii, după ce a fost acuzată de mărturie mincioasă, potrivit Libertatea.

Aslan Sadeghi ar fi încercat să se combine și cu Daniela Crudu, însă nu a avut sorți de izbândă. Despre el, fosta asistentă TV spune că este: „brother from another mother (n.r.: frate dintr-o altă mamă)”. Tânărul face parte dintr-o familie iraniană cu afaceri în România.

Capture

loading...
loading...