A șocat pe toți! Celebra blondă, fără lenjerie intimă la ultimul eveniment monden! Fotografiile fac înconjurul țării. Vezi pozele, uite ce s-a întâmplat

Totul s-a petrecut la cea de-a 24-a ediţie a premiilor Screen Actors Guilds Awards, aici, modelul englez Iskra Arabella Lawrence, în vâsrtă de 27 de ani, a acaparat întreaga atenție a celor din jur, și nu e de mirare, formele ei voluptoase nu puteau fi mai la vedere!

Frumoasa militantă pentru drepturilor omului, care încurajează frumuseţea sub toate formele sale, indiferent de greutate, a fost la doar un pas de o catastrofă vestimentară. Tânăra a purtat o rochie neagră mulată, care avea o crăpătură mai mult decât generoasă, însă ceea ce a pus-o într-un real pericol a fost faptul că nu purta lenjerie intimă, fapt care a șocat, desigur, audiența.

Modelul a fost la un pas să-şi arate cele mai intime părţi ale corpului tuturor oamenilor pentru ale căror drepturi luptă cu îndârjire. Iată cum a arătat totul:

m1

m2

m3

m4

m5

m6

m7

CITEȘTE ȘI:

Daniel Ionașcu face dezvăluiri cutremurătoare. Nu s-ar fi așteptat niciodată să trăiască așa ceva, l-a șocat! Avocatul a fost față în față cu ceva sfâșietor. Ce s-a întâmplat

Avocatul Daniel Ionaşcu este un om căruia viața i-a oferit tot felul de experiențe, el a trecut printr-o mulțime de situații cu diferiți oameni care i-au cerut ajutorul. Totuși, una singură i-a marcat existența pe viață! Aceasta s-a întâmplat în momentul când o bătrână i-a zis că Arsenie Boca a trimis-o la el!

Avocatul Ionașcu a povestit invitat în cadrul unei emisiuni TV ceva care l-a șocat pur și simplu. Ce l-a determinat să creadă spusele femeii au fost câteva lucruri pe care ea le ştia despre el, detalii pe care nu avea de unde să le afle: „Într-o zi, în urmă cu vreo trei ani, ieșeam de la emisiunea Acces Direct. Erau zile când așteptau mulți oameni acolo. În mod evident, niciodată nu stau de vorbă cu cineva în față decât dacă mi se spune. Pentru a nu se crea discuții. Erau mulți și m-am dus repede la mașina care trebuia să mă ducă acasă. Cineva din spate, o bătrână, strigă: domnule avocat, <părintele Arsenie Boca m-a trimis la dumneavoastră>. M-am cutremurat, m-am întors și m-am dus la ea. Și mi-a spus un lucru pe care nu putea să-l știe femeia aceasta”, a spus Daniel Ionaşcu la Antena3.

„M-am cutremurat, m-am întors, m-am dus spre ea. Mi-a spus <mi-a spus părintele să vă spun lucrul acesta>. Mi-a spus de nu ştiu câte ori lucruri pe care nu le putea şti cineva”, a mai spus avocatul Daniel Ionaşcu, potrivit spynews.ro.

loading...
loading...