A simțit că ceva i-a lovit capul, trei zile mai târziu și-a privit corpul și a început să plângă, ce i s-a întâmplat e o adevărată tragedie

13 aprilie 2013 este ziua în care lui Sergey Kutovoy din Archangelsk, Russia, i s-a schimbat viața. Avea doar 14 ani și visa mereu la un viitor strălucit. Sergey fusese mereu nefericit referitor la modul în care arăta și era disperat să slăbească și să ajungă la greutatea ideală fiindcă voia să joace hockey.

Fără să observe pericolul, el a început să traverseze trada, din păcate nu va mai ajunge pe cealaltă parte. Brusc el a simțit ceva care l-a lovit în spatele capului, ceva care îl aruncase la 9 metri distanță, într-un felinar stradal, iată ce povestește: ,,M-am uitat sus și mi-am văzut piciorul. Era zdrobit și fusese smuls din corpul meu. În acel moment nu am simțit deloc durere nici frică.

Sergey a rămas în comă timp de o săptămână de la accident iar medicii nu i-au putut salva piciorul, după ce s-a trezit el a rămas în spital timp de alte nouă luni, pentru a se recupera: ,,Mâncam și mâncam. Nu îmi păsa cum arătam. Voiam doar să supraviețuiesc. Stăteam tot timpul în pat și nu mă mișcam deloc”.

Când a ajuns acasă toți credeau că va fi deprimat, dr el i-a surprins pe toți, știa că încă are o viață întreagă în fața lui și că nu va lăsa faptul că și-a pierdut piciorul să îl oprească să o trăiască și să își împlinească visurile, așa că a început să facă sport, MULT sport.

La doi ani de la accident familiei sale nu îi venea să creadă ce a reușit să facă: nu doar că avea corpul perfect pe care și-l dorise mereu, dar își și schimbase complet viața. În prezent el este un star pe Instagram și deja câștigă bani ca model, iar cel mai mare vis al lui este să concureze la Jocurile Paralimpice. El spune: ,,Mi-am pierdut piciorul, dar nu pe mine însumi!”
s2 s3 s4

https://www.instagram.com/p/-OeYMIOv75/

https://www.instagram.com/p/-hEI2cuv5k/

loading...
loading...