A postat pe Facebook că acceptă provocarea de a face amor zilnic dimineața, dar nu se aștepta nici în visele ei să i se întâmple așa ceva. Uite ce a pățit: ,,Poate părea amuzant, dar…”

Ce crezi că se va întâmpla dacă vei întreține relații intime în fiecare dimineață? Din ce punct de vedere crezi că acest lucru este ceva pozitiv? Ei bine, probabil exact la aceste întrebări voia și femeia din imagine să afle răspunsurile.

Așa că și-a propus o provocare, să facă amor în fiecare dimineață. A fost o decizie mare, după ce renunțase la abonamentul la sală, a urmat apoi o dietă de curățare a organismului, timp în care a supraviețuit doar cu sucuri.

Iată ce s-a întâmplat: în prima zi, partenerul ei a fost foarte fericit și femeia a avut o zi foarte bună. Dar în dimineața următoare nu mai avea chef pentru că se simțea slăbită, însă partenerul ei avea energia și cheful, așa că a făcut-o și a avut iar o zi minunată.

Totul a mers așa câteva zile, dar într-o zi li s-a schimbat norocul. Au ajuns prea târziu la serviciu, de ceva vreme nici nu se mnai puteau concentra prea bine, și femeia și-a dat seama că va trebui să muncească mai mult și să se distreze mai puțin. Astfel încât, în afară de faptul că le distrugea viața profesională, îi și epuiza.

Cu timpul, femeia a cerut partenerului ei să renunțe la această provocare, iar asta a fost o mare bucurie pentru amândoi.

Concluzia ei a fost aceasta: ,,Poate părea foarte amuzant să faci amor în fiecare dimineață, dar, în realitate, e dureros. Nu poți face asta în fiecare zi.”

loading...
loading...