A plănuit RĂZBUNAREA perfectă pentru IUBITA care îl ÎNȘELA, dar a ajuns să se facă singur de CACAO…E TRIST cum s-a întors totul împotriva lui. Mare grijă să nu faci aceeași prostie

Acest tip a aflat că iubita lui îl înșela cu mai mulți bărbați, așa că și-a zis să plănuiască despărțirea perfectă.

Totul ar fi mers bine dacă geniului în cauză nu i-ar fi trecut prin cap să posteze pe Facebook ce avea să facă.

Într-o seară el și ea urmau să cineze cu ocazia zilei lui de naștere, la un restaurant, alături de mai mulți prieteni comuni, potrivit metro.co.uk. Încornoratul a vrut să profite de ocazie și să o facă de rușine în public pe iubita lui. A cumpărat o felicitare, înăuntrul căreia a lipit cheia de la casă și a scris: „Acum că ești singură, nu trebuie să te simți vinovată pentru mesajele tale sexuale către Michael, pentru întâlnirile cu Jared sau pentru că urmează să ieși mâine cu Derek”.

felicitare_despartire

Ceea ce a stricat totul a fost faptul că bărbatul a făcut o fotografie felicitării pe care urma să i-o dea iubitei, și a publicat-o pe o rețea socială. Acolo, imaginea cu planul de despărțire a fost văzută de prietenul cel mai bun al iubitei sale, care l-a deconspirat.

În cele din urmă, femeia l-a sunat pentru a-i cere socoteală, moment în care bărbatul și-a dat seama că trebuie să renunțe la plan, dar nu și la despărțire. „Nu vreau să-ți spun nimic. De fapt, nu cred că mai vreau să vorbesc cu tine vreodată”, i-a spus el, într-un dialog telefonic. Femeia a încercat să își asume rolul de victimă, negând faptul că l-a înșelat și susținând că nu o respectă, însă bărbatul a pus capăt relației imediat.

loading...
loading...