A născut prin cezariană și s-a externat, dar acasă burta a început să îi vibreze și nu se mai putea mișca. Au dus-o de urgență la spital, dar medicii s-au închinat când au văzut ce avea în ea

Hanan Mahmoud Abdul Karim, o femeie din Iordania, a crezut că va avea o naștere simplă, prin cezariană, dar nici măcar nu putea visa coșmarul prin care a trecut în cele din urmă! 

Hanan are 36 de ani și a fost internată într-un spital privat din capitala Iordaniei, Amman, pentru a suporta o operație de cezariană pe data de 24 aprilie. Totul a mers bine, însă în vreme ce o închideau, medicul și-a lăsat telefonul personal înăuntrul abdomenului femeii. Sărmana nouă mămică și-a dat seama de ce s-a întâmplat abia când telefonul a început să vibreze.

Hanan a fost externată după ce a născut un băiețel sănătos, însă povestește că familia ei s-a alarmat în momentul când observau mereu că îi vibra abdomenul. Mama ei a declarat: „Fiica mea a suferit dureri cumplite și nu se mai putea mișca. Am adus-o înapoi la spital unde a fost tratată, dar nu i-au făcut nimic.”.

Apoi Hanan a fost dusă de urgență la unitatea de primiri urgențe a unui spital public, iar analizele au arătat că femeia avea un corp străin în abdomen, pe care chirurgii l-au scos. Cazul acesta a provocat un mic scandal în sistemul medical din Iordania și a uimit comunitatea medicală din întreaga lume.

CITEȘTE ȘI:

Văduva bogată a murit, și toți banii ei, peste 300.000 de dolari, nu au ajuns la familie, nici la prieteni. Ce a făcut femeia cu ei a îngrozit o lume întregă. Ce a scris în testament e incredibil

Ellen Frey-Wouters a murit la vârsta de 88 de ani și a lăsat în urmă o mică avere, însă ea nu a ales să lase banii nici prietenilor, nici familiei, ci a făcut un gest care a uimit pe mulți.

Cui a lăsat ea banii de fapt? Celor două pisici ale sale: Troy și Tiger. Probabil la asta a ajutat și faptul că nu are familie foarte apropiată căreia să lase moștenire cei 300.000 de dolari, iar soțul ei a murit în 1989, în plus, singurul lor copil a murit în copilărie.

Dahlia Grizzle, asistenta femeii, este acum îngrijitoarea pisicilor, ea mărturisește: „Pisicile erau precum copiii ei. Ele merită, sunt niște pisici extraordinare.” Tiger, în trecut un pisic de pe stradă, doarme acum într-un pat făcut din blană și așternuturi de mătase, și mănâncă numai mâncăruri fine, din carne.

Acesta nu este singurul caz de acest fel. Leona Helmsley, o bilionară din New York a devenit legendară pentru modul urât cu care se purta cu angajații ei, dar și pentru faptul că a lăsat 12 milioane de dolari câinelui ei.

Ce se va întâmpla după ce pisicile vor muri? Restul va merge la sora văduvei, singura rudă încă în viață a femeii.

loading...
loading...