A născut o fetiță, dar peste câteva zile a aflat că e din nou însărcinată! La prima ecografie părinții și medicii au fost șocați, așa ceva nu se poate întâmpla! Când au văzut ce avea femeia în ea, s-au închinat!

Aflarea faptului că ești însărcinată este un moment diferit. De obicei acum părinții încep să facă planuri: care va fi numele bebelușului, cum va arăta camera lui, și altele. Însă această femeie a aflat că este însărcinată la doar o săptămână după ce a născut o fetiță sănătoasă, însă nu știa că va primi șocul vieții la prima ecografie.

Becky John a fost foarte fericită când a aflat că va fi din nou mămică. Ea mai avea o fată în vârstă de 9 ani atunci când a dat naștele celei de-a doua fiice. Însă când Becky și soțul ei au aflat că vor avea un nou copil au fost șocați, însă erau entuziasmați că vor avea două fete atât de apropiate ca vârstă.

Cei doi erau fericiți la prima ecografie, dar ce au văzut medicii a uimit pe toată lumea. Femeia mărturisește: „M-am tot holbat la ecran, ca să mă conving.” John era însărcinată cu tripleți și urma să nască patru bebeluși în 11 luni, ceea ce este un caz unic, mai ales că este extrem de rară conceperea tripleților pe cale naturală.

Însă copiii ei erau speciali într-un mod unic: fuseseră concepuți fiecare dintr-un ovul diferit, și existau trei placente diferite. În cele din urmă Becky a născut trei copii frumoși și sănătoși: Ryan, Phoebe, și Raya, un băiat și două fete.

Iată mai multe imagini cu această familie unică:

m1

m2

m3

m4

CITEȘTE ȘI:

Nea Marin e însurat cu Maria de mai bine de 35 de ani! Cum arată femeia pe care o iubește la nebunie de o viață de om și care i-a dăruit două fete: „E totul pentru mine”

Nea Marin, zbirul care bagă frica în vedete și le pune mereu la muncă grea, este cunoscut de întreaga Românie, însă soția lui este un adevărat mister pentru publicul românesc, partenera lui de viață se ferește de camerele de filmat.

Nu sunt foarte mulți cei care știu că Nea Marin este însurat de mai bine de 35 de ani și are două fiice, pe când doamna Maria este femeia care i-a fost mereu alături, și la necaz, și la bucurii, dar și cea cu care se sfătuiește mereu, în orice problemă are. „Ea este sotia mea de 35 de ani si este cea care mi-a suportat toate nebuniile si ii multumesc pentru asta. O iubesc mult, ne-am luat din dragoste”, declara în urmă cu câțiva ani nea Marin Barbu.

„Nu a fost greu sa am un sot ca el, ne-am casatorit din mare iubire, chiar si atunci cand au fost momente grele ne-am completat si am rezolvat totul impreuna”, spunea doamna Maria Barbu. În urmă cu ceva vreme nea Marin a postat o imagine pe o rețea de socializare, în fotografie apărea și soția sa, și alături el a scris: „La mulți ani, scumpa mea soție!!! Tu ești totul pentru mine, așa cum noi suntem totul pentru tine.”

Iată cum arată soția temutului nea Marin:

i1

i3

loading...
loading...