A lăsat din greșeală fereastra de la baie deschisă, dar când s-a întors de la serviciu, casa lui era un iad. Dar ce a găsit în sufragerie le întrecea pe toate. Imaginile care l-au făcut să plângă

Resalles este un utilizator al rețelei sociale Reddit, el a postat câteva imagini înfiorătoare dinăuntrul casei sale de vacanță. Nu mulți dintre noi suntem suficient de norocoși pentru a avea una, dar iată că nici pentru cei care au așa ceva, lucrurile nu ies mereu cum ar trebui.

Se pare că toată distracția se poate evapora imediat dacă respectiva casă de vacanță nu este încuiată corespunzător la sfârșitul verii. Exact asta a pățit Ressalles care, deși a încuiat toate ușile, a uitat fereastra de la baie larg deschisă, și, din păcate pentru el, așa a rămas timp de trei zile.

Rezultatul nu a fost unul plăcut… Porumbeii au decis să profite din plin de fereastră pentru a-și face cuib înăuntru. În cazul în care nu știai, porumbeii pot cauza un deranj mai ceva ca un câine. Câțiva porumbei au decis că o casă de vacanță goală ar putea fi un loc bun pentru a crește o familie.

Îmi pare tare rău pentru cei care au fost nevoiți să curețe baia, pentru că am impresia că nu a fost tocmai ușor. Hai să învățăm toți o lecție din asta, înainte să plecați de acasă, aveți grijă să închideți toate ferestrele. Porumbeii sunt niște colegi de cameră îngrozitori…

p1

p2

img

Plus că ei chiar au încercat să folosească toaleta…

p3

loading...
loading...