A intrat în autobuz dar când a văzut ce iese de sub haina șoferului s-a îngrozit, s-a uitat mai bine și i-a venit să vomite: „Erau cu miile și el nici nu simțea, ieșeau de peste tot!” A filmat totul, oameni din întreaga lume nu știu ce să creadă

Păduchii sunt cei mai răi paraziți pentru care omul poate deveni gazdă, iar acest lucru poate fi dăunător și imaginii personale, dar și respectului de sine. Priviți-l doar pe acest șofer de autobuz care a devenit batjocura internetului după ce un pasager i-a făcut câteva poze, ba chiar a și înregistrat, și a pus totul pe rețelele sociale.

Cel care a făcut asta se numește Primo Onipa, iar șoferul era din Philipine. Imaginile sunt cu adevărat captivante, păduchii sunt mulți, grași și par să se simtă la ei acasă pe corpul omului respectiv. Unul dintre pasagerii șoferului a fost atât de afectat și dezgustat, încât a decis să îl facă de rușine pe Facebook pe acest om pentru igiena sa personală deficitară.

Primo a povestit cât de dezgustător a fost pentru el să fie martorul unei asemenea imagini, ba chiar și-a dat cu părerea că șoferul nu mai făcuse baie și nu-și mai schimbase îmbrăcămintea de peste un an! În plus, a mai zis și că șoferului îi mirosea gura într-un mod oribil. Internauții care au văzut imaginile s-au cam pus de acord: sărmanul șofer și lipsa lui de igienă sunt dezgustători, mai ales că șoferul părea obișnuit cu micii paraziți care îi colcăiau peste tot pe trup.

Specialiștii spun, însă, că până și cel mai curat om de pe pământ poate avea păduchi. Aceștia se transmit de la om la om și au nevoie să fie mereu aproape de piele pentru a supraviețui.

Iată mai multe imagini, plus clipul:

l1

l2

l3

l4

CITEȘTE ȘI:

Lovitură îngrozitoare pentru Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană! Cei mai afectați sunt copiii lor! Decizia luată de instanță l-a enervat la culme pe Prigoană! Ce s-a întâmplat în familia lor

În urmă cu trei zile, instanța a luat o decizie foarte importantă referitor la copiii Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană.

Maximus și Eduard, băieții celor doi, vor trebui să urmeze un program de consiliere psihologică cu un specialist din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Sector 5. Judecătoria Sectorului 5 a luat această decizie în urmă cu 3 zile, în camera de consiliu. Se pare că solicitarea a fost făcută de către DGASPC sector 5, decizia îi obligă, practic pe părinți, să le asigure celor doi copii ajutorul unui psiholog, lucru care se pare că a fost un subiect sensibil pentru fostul cuplu.

„Admite cererea. Stabileste ca minorii PMM si PEG sa urmeze un program de consiliere psihologica in vederea punerii in executare a titlului executoriu in sentinta civila nr…. a Judecatoriei sectorului 3. Consilierea psihologica va fi efectuata de catre un psiholog din cadrul DGASPC sector 5, prin sedinte saptamanale pe o perioada de 3 luni. Obliga pe debitorul Bahmuteanu Adriana Cristina sa aduca la indeplinire masurile dispuse in sarcina sa de catre psihologul desemnat in scopul bunei desfasurari a sedintelor de consiliere. La finalizarea programului, psihologul desemnat va intocmi un raport pe care il va inainta instantei de judecata, executorului judecatoresc si DGASPC Sector 5”, se arată în hotărârea instantei.

Bahmu și Prigoană au avut în trecut opinii total opuse față de nevoia copiilor de a merge la psiholog, cea care susținea această idee era Adriana, care considera că cei doi băieți sunt afectați de divorțul părinților. Pe de altă parte, Prigoană își acuza fosta soție că ea e cauza problemelor copiilor.

Sursa: wowbiz.ro

 

loading...
loading...