A inceput scandalul! A iesit la lumina motivul despartiirii dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav: „Din pacate, adevarul este altul si este foarte dureros” Ce ar fi facut Victor Slav:

După despărțirea de Bianca Drăgușanu, Victor Slav a fost aspru criticat de diverse persoane din anturajul lui și al Biancăi Drăgușanu.

S-au despărțit, iar părerile au fost împărțite în ceea ce-i privește pe Victor Slav și Bianca Drăgușanu. Unii au fost în tabăra prezentatoarei TV, în timp ce alții au fost în tabăra fostului băiat de la meteo. Iar acum o sursă din anturajul celor doi face declarații uluitoare.

“S-a despărțit de Victor pentru că nu mai avea o viață bună cu el. Dintr-o dată, Victor Slav pozeză în victima societății. S-a transformat brusc în bărbatul bun și tăticul perfect și a început acum să posteze fotografii cu Sofia pe rețelele sociale. Însă, scopul lui este unul meschin: vrea să arate lumii că el este preocupat de Sofia, iar Bianca se distrează la mare cu iubitul, vezi Doamne! Din păcate, adevărul este altul și este foarte dureros. Victor nu prea are timp să stea cu propriul copil din cauza faptului că este mai interesat de aspectul fizic și preferă să stea la sala de forță sau să iasă cu prietenii lui. Acasă era total absent, nu putea să aibă grijă de Sofia.”, a mărturisit o sursă din anturajul celor doi potrivit click.ro.

Cu cine va rămâne micuța Sofia
După despărțirea celor doi, toată lumea s-a întrebat ce se va întâmpla cu micuța Sofia. Iată că a venit și răspunsul pentru curioși.

„Nu se pune problema unui proces, pentru că Bianca nu se opune în ceea ce privește drepturile de tată ale lui Victor. Ba, din contră, Victor nu și-o permite pe Sofia din nici un punct de vedere.”, a mai spus aceeași sursă.

loading...
loading...