A început să urle și să plângă când a văzut dinți ieșind dintr-o crăpătură a peretelui, s-a uitat în jur și a început să tremure când și-a dat seama ce se întâmplă. Ce a pățit peste câteva secunde a ajuns la știri

În partea de sud a Californiei, SUA, o serie de incendii devastatoare s-au petrecut, au izbucnit din senin și au măcinat totul în calea lor. Mulți oameni au fugit din case, panicați, în vreme ce incendiul se răspândea. Într-una dintre zone, în Sylmar, 12 oameni au murit.

Gina Silva, un reporter local, a mers pe teren, împreună cu echipa ei, pentru a transmite de la fața locului, acela a fost momentul când au decoperit o casă care era pe cale să ardă rapid din temelii. Acolo ei au văzut o pereche de dinți care păreau rupți dintr-un film de groază. Acela era un cal pe nume Kenny, care încercase să iasă din grajd, fără succes. Sărmanul cal rămăsese blocat în peretele de lemn al grajdului, în vreme ce totul ardea în jurul lui.

Gina și echipa ei nu au reușit să salveze calul singuri, era prea mult fum și totul ardea. În plus, toți pompierii erau mult prea ocupați să stingă incendiile. În acel moment, Gina a avut o idee: a folosit rețelele sociale ale postului la care lucra pentru a cere ajutor. A scris pe Twitter despre ce se petrecea.

i1

Postarea ei a funcționat într-un mod magic! După numai 20 de minute, internauții care au văzut-o s-au oferit să ajute la salvarea calului. Un veterinar voluntar l-a sedat pe Kenny, în timp ce alții încercau să doboare peretele de lemn.

Kenny, calul, avea cel puțin 23 de ani, și a fost dus rapid la o clinică veterinară, unde s-a putut recupera complet. În prezent, Kenny este perfect sănătos și s-a întors la stăpânul său. Totul grație ochiului atent al unei reporterițe, dar mai ales grație ideii ei de a cere ajutorul. O poveste care arată de cât de multe lucruri bune sunt capabili oamenii când lucrează împreună!

Capture2

i2

CITEȘTE ȘI:

Răsturnare de ultimă oră în scandalul divorțului dintre Nicolae Guță și Cristina! Informații exclusive: Guță a primit lovitura fatală!

Nicolae Guță și Cristina au decis să divorțeze de comun acord, la notar, dar cântărețul a avut o surpriză neplăcută în momentul în care a văzut câte cerințe are soția sa.

Se pare că Cristina a fost de acord să divorțeze la finalul lunii februarie, la notar, cu condiția ca Guță să îi plătească o sumă uriașă pe lună, dar să îi și lase un apartament și o mașină de lux. „Cristina i-a explicat, cat se poate de clar, ca ea nu vrea sa divorteze si sa ramana pe drumuri. Asa ca, pentru ca procedurile sa se termine cat mai repede, intre Nicolae Guta si Cristina s-a facut un contract, pe care il vor semna la notar, prin care el se obliga, practic, sa o intretina in continuare”, a declarat un apropiat, potrivit spynews.ro.

„Noi nu mai suntem impreuna. Sunt convins ca nu este insarcinata! Nu mai conteaza cand ne-am despartit, deoarece intentionez sa bag divort. Nu am facut nici Craciunul impreuna”, a fost anunțul despărțirii făcut chiar de către Nicolae Guță.

Apropiații fostului cuplu spun că suma lunară pe care o va primi Cristina este de ordinul miilor de euro.

În ciuda condițiilor impuse de Cristina, artistul este bucuros că va divorța la notar, cât mai repede, fiindcă în acest fel îi va fi mai ușor și în celălalt proces în care este implicat, cel în care Beyonce de România îi cere și ea o sumă consistentă de bani.

loading...
loading...