A găsit un rechin de peste 2 metri mort de curând. A vrut să-l ia acasă și să îl mănânce, când a văzut că în burta lui mișca ceva! Când i-a tăiat-o, era să leșine: Erau 98, și erau vii! Imagini unice în lume, uite ce locuia în rechin

Un pescar din Australia a găsit un rechin mort, însă a avut parte de o descoperire care îl va face rapid celebru, după ce i-a secționat burta, nu înainte, însă, de a-l șoca. Numele lui este Mathew Orlov. Acesta capturase rechinul care măsura aproape doi metri și jumătate, după ce acesta fusese atacat de un alt prădător, iar Orlov îl găsise în punctul în care era deja mort.

După capturare, Orlov a observa că ceva mișca înteriorul rechinului, așa că a decis să îi taie acestuia burta, însă nu se aștepta la o astfel de surpriză. 98 de pui vii, încă în viață, au ieșit din interiorul rechinului.

Bărbatul susţine că a fost martor în momentul în care rechinul a fost atacat şi şi-a dorit să-l captureze pentru a-l lua acasă şi a-l găti. ”Am fost şocat, erau atât de mulţi”, a povestit bărbatul. Totul a fost filmat, iar imaginile sunt cu adevărat rare. Vă invităm să le urmăriți:

CITEȘTE ȘI:

S-a dus să se BĂLĂCEASCĂ în mare când a văzut un RECHIN care s-a repezit să o JUPOAIE DE VIE! E ULUITOR cum de mai e în viață, toată lumea a rămas cu gura căscată când a auzit CE A FĂCUT tânăra

Caitlyn Taylor, o tânără de 17 ani, a fost atacată, în Golful Mexic, de un rechin.

Martorii spun că a fost mușcată de un rechin de un metru jumate lungime și a avut nevoie de 80 de cusături lângă genunghiul drept și la celălalt picior de asemenea.

Mama fetei a declarat pentru presa locală că fata a văzut cum odată cu un val mare a venit un rechin spre ea care a apucat-o de picioare și a auncat-o în sus, moment în care ea i-a dat rechinului un pumn în față și așa i-a dat drumul și a reușit să scape.

Norocul ei este că are răni minore acum, conform medicilor, cu toate că sângera zdravăn când a fost dusă la spital.

Destul de curajos, nu?

CITEȘTE ȘI:

Au vrut SENZAȚII TARI în VACANȚĂ așa că au INTRAT ÎNTR-O CUȘCĂ și au fost COBORÂȚI în MARE la RECHINI! Chiar în acel moment un RECHIN a spart POARTA CUȘTII și a intrat ÎNĂUNTRU. Ce s-a întâmplat mai departe e DE NECREZUT, VIDEO HALUCINANT

Nu am înțeles niciodată de ce oamenii merg să înoate cu rechinii, ce îi face pe unii să se încuie într-o cușcă de metal și să accepte să fie coborâți sub apă alături de unul dintre cei mai mari și mai periculoși prădători ai acestei lumi.

Clipul de mai jos a fost descărcat pe Youtube și arată momentul șocant când un rechin a reușit să intre într-o cușcă plină cu oameni! Incidentul s-a petrecut în Isula Guadalupe localizată la 241 kilometri de coasta de vest a Peninsulei Baja California a Mexicului.

Iată cum a prezentat acest clip cel care a filmat totul: ,,În timpul unei scufundări în cușcă cu rechini am avut de-a face un eveniment foarte rar, un rechin a trecut de barele cuștii!”. Sunteți pregătiți să vedeți ceva cu adevărat uimitor? Cum a ajuns rechinul acolo? El urmărea mâncarea legată de o sfoară cu care încercau să îl atragă oamenii care se ocupau de cușcă, dar din greșeală s-a ciocnit atât de tare de cușcă încât a spart poarta și a ajuns înăuntru.

Iată ce s-a întâmplat mai departe:

loading...
loading...