A găsit un animăluț ciudat în fața casei, l-a luat și l-a ajutat să-și revină, dar n-ar fi bănuit niciodată peste ce a dat! Încă nu-și poate explica cum a ajuns așa ceva în oraș! Un caz unic în lume! Uite ce era de fapt

În urmă cu trei ani, Jeff Long făcea o plimbare în apropierea casei sale din statul american Florida, când a găsit ceva pe trotuar care îi va schimba viața pentru totdeauna. Nici acum nu își poate explica cum de acest micuț a putut nimeri pe un trotuar în Florida, mai ales de când a aflat ce este de fapt acest animăluț.

Se pare că ceea ce găsise Jeff era o veveriță zburătoare, care părea aproape pe moarte în climatul cald din Florida. Bărbatul a simțit brusc nevoia de a ridica micuța ființă de pe jos pentru a o ajuta, deși știa că șansele ca cel mic să supraviețuiască erau foarte mici.

Cu toate acestea, Jeff a dus vietatea fragilă acasă și, în ciuda tuturor șanselor care erau potrivnice, a supraviețuit! Acum micuțul adorabil este în viață și se simte bine, iar Jeff l-a integrat în familia lui, ba chiar i-a dat și un nume: Biscuite.

A durat trei luni până când Biscuite s-a însănătoșit complet, iar acum Jeff și Biscuite sunt prieteni la cataramă, de nedespărțit. Vă prezentăm mai jos câteva imagini pe care Jeff le-a postat pe contul lui de socializare. Cine ar fi crezut că această creatură va supraviețui și va deveni prietenul cel mai bun al salvatorului? Incredibil!

Iată imaginile:

v1

v2

v3

v4

v5

v6

v7

v8

v9

v10

v11

v12

v13

CITEȘTE ȘI:

A găsit patru pui de pisică în curte, i s-a făcut milă, așa că i-a salvat și i-a crescut, dar peste câteva luni a avut surpriza vieții lui când a văzut ce erau de fapt animalele

p1

Un fermier din Rusia a avut o experiență incredibilă.

Bărbatul a găsit într-o bună zi ceea ce erau, credea el, patru pui de pisică. Așa că i-a luat, i-a îngrijit, însă după o vreme a observat că cei mici se dezvoltau mai straniu decât motanii normali. În momentul în care și-a dat seama că în mod clar animăluțele găsite nu sunt pisici normale, a dorit să afle mai multe despre ,,problemele” pufoase cu care avea de-a face, așa că i-a chemat pe cei de la Rezervația Naturală din Daursky, pentru a le cere părerea.

Omului nu i-a venit să creadă când i s-a zis că deși erau pisici, erau o specie extrem de rară. Puiuții erau pisici manul, originare din Asia Centrală. Întrucât erau micuțe și neajutorate, cei de la rezervație le-au luat la ei. Au vrut să vadă dacă două pisici obișnuite adulte se pot acomoda cu ele și au rămas surprinși să observe că da.

Peste ceva vreme, puii au fost eliberați în sălbăticie, deși sunt mereu supravegheați îndeaproape de oamenii rezervației. În cele din urmă pisicile manul s-au adaptat rapid la mediul înconjurător, iar acum trăiesc într-o zonă benefică lor, departe de locul unde au fost salvate.

Iată mai multe imagini:

pp

ppp

 

 

loading...
loading...