A găsit pe stradă trupul complet înghețat al unei fete, ce a urmat întrece orice imaginație!

Wally Nelson a găsit pe stradă, în timp ce tocmai ieșise pentru a face o vizită unui amic, o femeie complet înghețată. Ce s-a întâmplat mai departe e de necrezut.

Femeia era complet înghețată, ca o sculptură colorată în gheață, totuși, bărbatul a continuat să spere că ea va supraviețui, așa că a urcat-o în camionetă și a condus-o de urgență la cel mai apropiat spital.

Doctorii, atunci când au văzut cu ce caz extrem de serios se confruntă, au fost inițial sceptici, dar au făcut tot ce au putut pentru a o salva, ei nici măcar nu îi puteau lua temperatura, deoarece nu era niciun loc unde puteau introduce termometrul!

Într-un final și după 49 de zile de spitalizare, Jean Hilliard, în vârstă de 19 ani, a fost capabilă să plece din clinică pe picioarele ei, deși medicii încă nu știu de ce și-a revenit, și cum de a fost posibil așa ceva.

Abia după aceea fata a povestit cum de a ajuns în situația ca trupul ei să înghețe complet. Se pare că mergea într-o seară spre casă și se afla în mașina personală, dar, datorită condițiilor meteo extreme, motorul mașinii a cedat. În acel moment ea a luat decizia de a merge pe jos până acasă, o decizie care s-a dovedit că i-a fost aproape fatală.

Afară era un viscol puternic, temperatura era mult sub zero și trupul ei nu a rezistat, fata a leșinat în zăpadă, unde a rămas în ger până în dimineața următoare când a fost găsită, salvată și readusă la viață. Cel care a salvat-o a declarat: ,,Chipul ei semăna cu cel al unei fantome, credeam că e moartă”.

Acest caz rămâne unul dintre cele mai ciudate mistere medicale ale tuturor timpurilor, iată un material video care explică întreaga gravitate a poveștii:

loading...
loading...