A găsit o poză a unei fete pe internet, dar a fost șocat când a văzut că era făcută ÎN BAIA LUI! Explicația??

Mark Kowalczyk se uita într-o zi pe Twitter când a dat peste o tânără de 19 ani, Jenna Zagrodniczek. Profilul ei arăta la fel ca orice alt profil al unei fete de vârsta ei, până când Mark a văzut ceva care l-a uimit despre camera în care stătea fata într-o poză foarte vizibilă pe profilul ei.

După ce a rămas fără cuvinte pentru o secundă, a înțeles că Jenna stătea chiar în baia lui! Deși nu a întâlnit-o pe Jenna niciodată, ea a reușit cumva să își facă un selfie perfect în oglinda casei lui! El era sigur că era baia lui fiindcă un coleg de cameră își uitase lucrurile acolo. E de înțeles că Mark a fost puțin confuz referitor la întreaga situație și a decis să arate ciudățenia tuturor cunoștințelor lui de pe Twitter.

Unii spun că acesta este unul dintre cele mai ciudate mistere ale epocii noastre! După ce postarea lui Mark a câștigat ceva atenție, Jenna a aflat de toată povestea printr-o prietenă. Apoi, totul a devenit și mai ciudat după ce ea a postat o a doua poză la care a adăugat textul: ,,Am fost și pe prispa ta”.

prispa-1

În final, Mark a declarat pentru Buzzfeed News, explicând întreaga situație: ,,Am presupus că pozele au fost făcute într-una din nopțile în care am dat petreceri la mine acasă”, ambii merg la aceeași universitate, așa că avea sens.

Dar ce a avut Jenna de spus despre tot acest mister? Se pare că fata chiar a fost în baia lui Mark: ,,Când am intrat în baie am simțit nevoia să fac o poză în oglindă și să o postez mai târziu. Nu l-am întâlnit pe Mark niciodată, dar plănuim să ne întâlnim de Holloween”.

Cei doi au început să își trimită mesaje cu această ciudată ocazie, iar tot internetul dorește ca cei doi să aibă o relație. Mark a declarat că: ,,Ar fi chiar mișto să ne facem o poză împreună în baia mea…”.

loading...
loading...