A găsit în PĂDURE acest ȘARPE și i s-a părut foarte ciudată UMFLĂTURA mare și ROTUNDĂ în corp! L-a luat și l-a dus la VETERINAR, când au aflat medicii ce avea acolo, AU ÎNCREMENIT! Uite AU SCOS din el, VIDEO

Clipul de mai jos a ajuns viral pe Facebook și a strâns până în acest moment peste 3,1 milioane de vizualizări într-o singură săptămână de la postare.

Totul a început în clipa când un bărbat a găsit un șarpe lung de 1,5 metri. Deși în mod normal l-ar fi ignorat, ba chiar l-ar fi evitat, i s-a părut foarte ciudat că reptila nu avea nicio reacție.

De-abia când s-a uitat mai atent a văzut că șarpele avea în corp ceva perfect rotund. Bineînțeles, i s-a părut foarte ciudat, așa că a decis să îl pună într-o cutie și să îl ducă la un medic veterinar, era curios să vadă despre ce era vorba.

Nu mică le-a fost mirarea celor de la cabinet când au realizat că animalul înghițise ceva ciudat: o minge de tenis. Dacă aceasta nu ar fi fost înlăturată cât mai rapid, șarpele ar fi murit cu siguranță.

sarpe1

Drept urmare, veterinarii au început să caute din greu metode de a-l salva. În cele din urmă au decis să toarne ulei pe gura animalului pentru ca apoi să împingă ușor mingea înspre gura acestuia.

Uite cum au făcut, o procedură cam ciudată și neortodoxă…

loading...
loading...