A fost găsită moartă după ce un doctor i-a promis că o vindecă de diabet și o scapă de dependența de insulină. E cutremurător ce tratament i-a făcut medicul

Danielle Carr-Gomm avea vârsta de 71 de ani și a fost găsită fără suflare în propriul apartament, cazul ei a șocat Marea Britanie prin duritatea sa.

Danielle era diabetică și dependentă de insulină, ea încerca în mai multe moduri să scape de injecțiile zilnice și de boala ei, așa că, într-o bună zi a decis să apeleze la un terapeut chinez care îi promitea marea cu sarea. El susținea că tehnicile lui neobișnuite și neconvenționale au de obicei șanse de reușită foarte mari.

Femeia a fost obligată să țină un post extrem de dur, a fost bătută repetat și uneori era chiar imobilizată timp de ore întregi pe o bancă de lemn.

Atunci când trupul i s-a umplut de vânătăi, medicul a tras concluzia că toxinele din organismul ei au fost complet eliminate și că ea s-a vindecat de diabet.

În acel moment Danielle era răpusă fizic, dar era fericită că nu mai era diabetică, așa că s-a întors acasă. Din nefericire organismul ei a cedat cel mai probabil din cauza faptului că nu și-a mai administrat insulina. Asta, împreună cu toate traumele fizice pe care le-a suferit în încercarea de a se însănătoși, i-au adus sfârșitul.

În prezent trei oameni au fost arestați, iar ancheta pentru a găsi vinovatul continuă.

Sursa

loading...
loading...