A fost găsit! Băiețelul de 13 ani dat dispărut în urmă cu două zile în Constanța a fost căutat prin toată țara. Mama copilului a avut un șoc uriaș când a aflat unde fusese. Detalii cumplite, iată prin ce a trecut puștiul

Florin-Lucian Clapă, în vârstă de 13 ani, a dispărut la data de 7 noiembrie din casa familiei, din localitatea constănțeană Cumpăna.

Din fericire el a revenit acasă, iar polițiștii au revocat măsura urmăririi față de minor. Ceea ce a șocat în acest caz este faptul că băiatul le-a spus foarte senin agenților de poliție că a fost pur și simplu la o plimbare, și că nu este nici prima nici ultima dată când pleacă astfel de acasă.

El a dispărut din momentul în care a plecat la școală și nu s-a mai întors acasă. Însă Florian nu este un copil fericit, el a fost greu încercat de viață, are TBC și anul trecut a suportat o traumă uriașă, una care l-ar fi doborât până și pe un adult.

Tatăl său a încercat să o ucidă pe mamă, pentru ca apoi să îi înjunghie mortal bunicul, toate fiindcă bărbatul era supărat deoarece nu era lăsat să își viziteze copilul.

De atunci băiatul pare să fi scăpat din mâna mamei și a fugit de mai multe ori de acasă. Femeia se teme ca nu cumva Florian să fi intrat într-un anturaj care să îl folosească pentru a face lucruri ilegale.

În prezent situația întregii familii se află sub atenta monitorizare a Serviciului de Asistență Socială al primăriei Cumpăna.

Sursa: Observator.tv

loading...
loading...