A devenit milionar peste noapte după ce a câștigat la loto, și-a chemat rudele și prietenii să sărbătorească, dar peste două luni s-a împușcat în cap! Ce a scris în biletul de adio a distrus o familie!

Un caz de-a dreptul șocant în Thailanda: Un bărbat de 42 de ani a câștigat la loto un milion de dolari, și-a chemat prietenii să sărbătorească, însă a doua zi a recurs la un gest extrem: s-a împușcat în cap.

Jirawut Pongphan a sărit în sus de bucurie când a aflat că are șapte bilete cu numerele câștigătoare la loterie, care îl transformau în milionar peste noapte, premiul pe care urma să-l încaseze fiind de 42.000.000 de baht, echivalentul a peste un milion de dolari. Credea că viața lui era aranjată, așa că și-a chemat rudele și familia și împreună au sărbătorit toată noaptea.

i2

Abia a doua zi visul perfect s-a transformat într-un coșmar: Jirawut a descoperit că nu mai are biletele câștigătoare. Măcinat de faptul că a pierdut șansa de a deveni milionar, la două luni după ce a pierdut biletele, bărbatul a luat un pistol și s-a împușcat mortal.

Bărbatul a lăsat și un bilet prin care își explică gestul: „Îmi pare foarte rău, vă rog să nu-mi judecați familia, eu chiar am câștigat premiul la loterie”.

i1

Sursa: observator.tv

CITEȘTE ȘI: 

Vedeau în fiecare zi un bătrân stând în mijlocul mării cu două cutii lângă el, dar când a înotat până la barca lor și au văzut ce făcea de fapt, au început să plângă! Așa ceva nu mai face nimeni!

Sărăcia în Philipine este o problemă mereu în creștere pe care nimeni nu pare că o poate rezolva. Sărăcia a afectat milioane de familii în țară, iar oamenii fac tot felul de lucruri stranii și creative, doar pentru a avea ce pune pe masă a doua zi. Din păcate, atât bătrânii, cât și copiii, nu au de ales și sunt obligați să își ajute familiile să supraviețuiască.

Abbey Ann Hernandez și familia ei erau în vacanță pe plajă când femeia a observat un bătrân care „înota” către barca lor. Prima dată au crezut că e doar o altă persoană care înoată, dar a fost șocată când a văzut că omul vindea de fapt înghețată în mijlocul oceanului!

Femeia a făcut multe poze și a pus povestea omului pe rețelele de socializare. Mulți internauți l-au aplaudat pe acest om pentru că, în ciuda vârstei înaintate, aproape riscându-și viața, muncea pentru a câștiga un ban în plus pentru familie. Asta pe când alți internauți au vrut să afle adresa bărbatului pentru a-i putea ajuta familia.

loading...
loading...